Siirry suoraan sisältöön
Prisma logo
Artikkeli - Luode12_Viivi_Pumpanen_840X606

Viivi Pumpanen yllättyi Prismassa: ”Mahtavaa, että kunnon ulkoilutavaroita saa nyt myös ruokaostosten yhteydessä”

Juontaja ja media-alan yrittäjä Viivi Pumpanen on tunnettu rakkaudestaan luontoa kohtaan. Hän käy usein koiransa Lunan kanssa pitkillä vaellusretkillä, jonne tarvitaan laadukkaat ulkoilutarvikkeet. Tuoreimmalle retkelleen Viivi hankki vaatteet hänelle aiemmin epätyypillisestä paikasta – Prismasta, jossa lanseerattiin keväällä 2024 uusi Luode12 -ulkoilubrändi.

- Mielestäni on aivan mahtavaa, että kunnon ulkoilu- ja vaellustavaroita saa nykyään myös kauppareissuilla hankittua muiden ostosten yhteydessä. Usein olen aiemmin ruokaostoksilla Prismassa kierrellyt myös heidän ennestään mielestäni kattavaa eräilyosastoaan. Nyt on upeaa, että myös vaatetukseen on tullut enemmän valikoimaa. Ja vielä hinta- laatusuhteeltaan asiakasystävällisesti, juontaja toteaa.

Viivi valitsi vaellusreissuun vaatetukseksi mukaan tällä kertaa Luode12-mallistosta naisten retkeilytakin, retkeilyhousut, ulkoilukengät sekä teknisen t-paidan.

- Erityisesti tekninen t-paita oli ihan superhyvä liikkumiseen. Vaeltaessa varsinkin isomman varustemäärän kanssa tulee aina hiki, ja tällainen tekninen materiaali on täydellinen kuivana pysymiseen. Lisäksi housuissa todella toimiva ominaisuus on niiden kiristettävä vyötärö ja lahkeet, jotka toimivat hyvin vaelluskengän sisällä sekä myös päällä.

- Itse tykkään, että housuissa on tilaa liikkua, ja kiristettävä vyötärö antaa tarpeeksi säätövaraa ylhäältä käsin. Eli housut pysyvät kiinni, vaikka miten kynyäisi nousuissa ja laskuissa tunturien kupeissa, Pumpanen kehuu.

Artikkeli_Luode12_Viivi_Pumpanen_2_840X1120

Ahkeran vaeltajan mieleen olivat myös Luode12 -malliston punkki- ja hyönteiskarkotesukat.

- Kun kuulin näistä sukista, olin jo valmiiksi innoissani. Perinteisten hyttysmyrkkyjen kanssa on aina oma haasteensa. Niiden jälkeen kaikki sukat ja nilkat ovat tahmeana, eivätkä ne myöskään ole mitään kivan tuoksuisia. Eli kun sukat jo itsessään pitävät hyttyset erossa nilkoista, se on todella kätevää.

Väärät varusteet pilaavat ulkoilun ilon

Viivillä on läheinen suhde luontoon ja siellä liikkuminen on tärkeässä roolissa juontajan henkistä ja fyysistä hyvinvointia.

- Vaeltaminen on aina ollut minulle intohimo ja ”pakoreitti” arjen hulinasta irtautumiseen. Luonnossa kuulee omat ajatuksensa, ja siellä liikkuessa ympäröivä hiljaisuus antaa niille myös oman aikansa. Vaelluksen ja luontoharrasteet olen myös aina jakanut koirani kanssa, joten se on myös meille yhteistä aikaa ja tekemistä, juontaja kertoo.

Tätä kautta Viiville myös vaatteet ja pukeutuminen ovat todella isossa ja merkittävässä roolissa, jotta luonnossa liikkuminen on nautinnollista, antoisaa ja mukavaa.

- Ilman kunnon varusteita se voi olla jopa epämukavaa. Oikeanlaisilla vaatteilla ja varusteilla luonnosta pääsee nauttimaan ilman turhia epämukavuustekijöitä, ja ulkoilu pysyy myös kivana kelistä ja säästä riippumatta.

Yksi tärkeimmistä vaelluksen varusteista Pumpaselle on reppu. Tuoreimmalla vaelluksella hän pääsi kokeilemaan Luode12-brändin päiväreppua.

- Reppu on kokeilun perusteella tosi näppärä ja siinä on hyvät ominaisuudet. Erityisesti repun kiinnitetty sadesuoja on loistava, sillä sitä ei tarvitse erikseen hankkia tai muistaa pakata mukaan. Suomen luonto-olosuhteissa kuitenkin ropsii yllättäen ja vähemmän yllättäen. On plussaa, jos varusteet pysyvät kuivana, Viivi nauraa.