Siirry suoraan sisältöön
Prisma logo

Braun MultiMix 5 sähkövatkaimessa huomio kiinnittyy tehon lisäksi käyttömukavuuteen. Pitkä virtajohto antaa liikkeelle tilaa ja vatkaimen moottori on sijoitettu niin, että sen paino kohdistuu kulhoon helpottaen työskentelyä. Valittavanasi on 9 nopeusasetusta ja nopeutta voi säätää näppärästi peukalolla. EasyClick järjestelmän avulla vispilöiden vaihtaminen sujuu vaivattomasti. Konepesun kestävät vispilät ja taikinakoukut ovat ruostumatonta terästä. Teho 700W. Takuu 2 vuotta.

Braun sähkövatkain MultiMix 5HM5000WH valkoinen

arvosana4,4/5

(57)arviota
64,95 €

Toimitettuna

Saatavilla

Osta nyt, nouda myymälästä

Saatavilla, valitse myymälä alempaa

  • Ilmainen palautus 30 päivää
  • Ilmainen toimitus Postin nouto­pisteeseen yli 100 € ostoksille.
  • Asiakasomistajalle Bonusta jopa 5 %.

Arviot

arvosana4,4/5

  • Nimetön

    arvosana2/5

    Meluisa vatkain. Vatkain ollut käytössä muutaman kuukauden. Laitteessa on todella kova ääni (mittasin 90 dB) ja taajuuskin ikävän terävä. Kuulosuojaimet pitää laittaa päähän, jos pitkään vatkaa. Vatkaimet irtoaa turhan helposti, jopa kesken käytön. Hankin vatkaimen, kun nappulat ja säätimet tuntuivat kohtuu jämäköiltä ja laadukkailta. En voi suositella.

    1 vuosi sitten
  • Nimetön

    arvosana3/5

    Äänen voimakkuus. Käytössä reilun vuoden. Heti alussa ihmettelin vatkaimen kovaa ääntä. Kyllä koneella vatkautuvat kermat vaahdoksi, kakkutaikinat ym. hyvin, ja ääni on silloin siedettävä. Entäs, kun pienen taikinan laittaa ’tulille’ ovat korvatulpat tarpeen. Voimakkuudella 5 pystyin juuri ja juuri tekemään löysähkön taikinan valmiiksi. Moni hehkuttaa sähkövatkaimen ääntä hiljaiseksi, mutta harva äänen voimakkuutta liian kovaksi, outoa. Hyvin pistävä, voimakas ääni. Tärykalvoissa tuntui pitkään lopetettuani vatkaaminen. Mietin, jaksanko kuunnella moista meteliä jatkossa taikinaa tehdessä.

    1 vuosi sitten

Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?

Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.