Siirry suoraan sisältöön
Prisma logo
WKLY-logolla

WKLY. on uusi muotimerkki – katso stylistin suosikit

WKLY. on uusi trendikäs nuorille aikuisille suunnattu urbaani muotimallisto, joka sopii viikon jokaisen päivän fiiliksiin. Löydät sen yksinoikeudella Prismoista ja Prisma.fi-verkkokaupasta sekä suurimmista S-marketeistaAvautuu uuteen välilehteen. Mallistot koostuvat helposti yhdisteltävistä vaatteista, asusteista ja kengistä raikkaalla ja persoonallisella otteella. Stylisti Milla Muurimäki valitsi uutuusmallistosta suosikkinsa.

Muoti kuuluu kaikille. Tämä Prisman ajatus jatkuu myös uuden malliston vaatteissa, kengissä ja laukuissa. WKLY. madaltaa kynnystä hankkia trendikästä muotia, jonka saatavuus ei Prismassa jää hinnasta tai paikkakunnasta kiinni. Uutuusbrändi tarjoaa sinulle aina ajankohtaista vaihtelua tyyliin oman päivän fiiliksen mukaan.

WKLY.-mallistossa on muotia miesten ja naisten sisä- ja ulkopukeutumiseen sekä kenkiä, asusteita ja laukkuja. Sen löytävät omakseen varsinkin nuoret aikuiset naiset ja miehet, jotka ovat kiinnostuneita muodista ja pukeutumisesta, ja inspiroituvat esimerkiksi kulttuurista ja ajankohtaisista ilmiöistä.

Prismalle on aina tärkeää, että mallistoista löytyy vaatteita eri kokoisille ja näköisille ihmisille. Myös WKLY.-mallistossa vaatteita ja kenkiä on tarjolla kattavasti monessa koossa. Esimerkiksi naisten mallistossa ovat koot XS-XXL / 34–44 ja farkuissa 27–34 tuumaa. Miesten mallistosta löydät koot S-3XL ja farkuissa 28–38 tuumaa. Naisten kenkien koot ovat 36–42 mallista riippuen.

artikkeli-WKLY

Milla Muurimäki tutustui WKLY.-mallistoon.

WKLY. ja stylistin top 5

Tunnettu stylisti Milla Muurimäki valitsi WKLY.-mallistosta viisi suosikkituotetta.

  • Mustat leveät farkut – Housut, joissa voi mennä mihin tahansa tilaisuuteen. T-paidan ja tennareiden kanssa täydellinen arkilook, jakun ja korkokenkien kanssa ihana illanviettoon, neuleen ja avokkaiden kanssa tyylikäs työasu.

  • Miesten farkkupaita – Hyvä malli, joka sopii kaikille. Laadukkaan ja jämäkän materiaalin ansiosta ajaa alkusyksystä tarvittaessa takin virkaa. Leveiden farkkujen kanssa puettuna saa ajankohtaisen ja modernin all denim lookin.

  • Cowboy buutsit – Pue farkkujen, mekon, puvun, shortsien tai minihameen kanssa. Kokeile rohkeasti erilaisten asujen pariksi!

  • Musta hihaton poolo – Vaatekaapin peruspilari, joka on tyylikäs yläosa lähes kaikille housuille ja hameille.

  • Harmaa college-asu – Tämä on pehmeä ja supermukava, valitse iso koko, niin on vielä mukavampaa. Eikä kannata pitää pelkästään kotiasuna, hihattoman mustan poolon ja avokkaiden kanssa puetut leveät housut ovat rento kaupunkiasu. Collegepaita on ihana pari farkkujen kanssa tai kukkamekon päällä.

Katso stailausvinkit videolta

WKLY.-mallisto on S-ryhmän oma merkki

WKLY. -mallistot koostetaan ja ideoidaan S-ryhmässä, ja suunnittelussa hyödynnetään hankintayhteistyökumppaneiden suunnittelijoita. Omat mallimestarit ovat mukana tuotteiden mitoituksien ja kaavoituksien määrittelyssä.

Pyrkimyksenä on tarjota laaja ja saavutettava valikoima, josta kaikkien on mahdollista hankkia edullista, mutta laadukasta muotia oman tyylinsä mukaisesti, sopivaan hintaan, arkeen ja juhlaan. WKLY.-mallistossa painotetaan jatkuvuutta ja siksi tarjolla on maltillisesti vaihtuvia uutuuksia pitäen kestosuosikit ja perustuotteet aina saatavilla.

On tärkeää, että vaatekaapin sisältö on kestävää ja trendien mukana ei kaikkea vaihdeta uuteen. Siksi malliston tuotteet ovat helposti yhdisteltävissä luottovaatteiden kanssa ja tarjoavat mahdollisuuden täydentää omaa tyyliä siihen sopivilla elementeillä. S-ryhmä haluaakin kannustaa asiakkaita aina pitämään huolta hankkimistaan vaatteista ja tarjoaa myös tarvikkeita vaatteiden huoltoon, jotta ne säilyisivät mahdollisimman pitkään käyttökelpoisina.

Katso stailausvinkit videolta

Pääperiaatteena vastuullinen tuotanto

S-ryhmän hankintasopimuksissa tavarantoimittajilta edellytetään, että tuotteiden valmistuksessa sekä niissä käytettävien materiaalien ja raaka-aineiden tuotannossa noudatetaan lainsäädännön vaatimuksia ja työehtosopimuksia sekä ihmisoikeuksia ja kansainvälisiä työelämän vähimmäisnormeja. Kaikki tuotteiden tavarantoimittajat allekirjoittavat nämä vastuullisuusvaatimukset. Lisäksi edellytetään kolmannen osapuolen BSCI Code of Conductin (tai vastaavan) allekirjoittamista.

Kaikki WKLY.-malliston tuotteet on valmistettu noudattaen S-ryhmän vastuullisen hankinnan periaatteita, jonka lisäksi tekstiilien vastuullisuutta edistetään ja kehitetään monin tavoin.

Myös tuotteen kulutuksenkesto ja pesunkesto mietitään tuote ja sen käyttökohde huomioiden. Pesuihin liittyen on yleisesti suositeltavaa välttää liiallista pesemistä, ja ensisijaisesti suositellaan tahrojen poistoa ja esimerkiksi tuulettamista. Pesu kuluttaa tekstiiliä jonkin verran ja vain vähän käytetty vaate ei välttämättä kaipaa tuuletusta enempää huoltamista. Selvästi likaantunut vaate on toki syytä pestä, sillä lika kuluttaa kuituja ja tahrat voivat pinttyä pysyvästi.

WKLY.-tuotteissa käytetään myös kierrätettyjä materiaaleja, ja osa niistä on tehty Cyclo-kierrätyskuidusta. Myös käytetty polyester on varsinkin sisävaatteissa pääasiassa kierrätettyä.