Siirry suoraan sisältöön
Prisma logo
Ostoskori
joululahjaideat general hero 1400x600

Joululahjaideat yhdessä paketissa, kaikkea on!

Mitä antaisi tänä vuonna joululahjaksi? Kokosimme sinulle joululahjaideoita verkkokaupastamme: joululahjojen kestosuosikkeja mutta myös uusia ideoita joululahjoiksi.

Tervetuloa tutustumaan koko perheen joululahjakatalogiin, josta löytyvät lahjavinkit ja joululahjaideat yhtä hyvin lapsille, nuorisolle, tyttöystävälle ja poikaystävälle kuin myös vaimolle, miehelle, vanhemmille ja isovanhemmille.

Tee ostokset kätevästi Prisma.fi-verkkokaupassa tai Prisman myymälöissä, joulu on vuoden odotetuin juhla!

Joululahjat miehelle, poikaystävälle ja isälle

Kuinka löytää joululahja miehelle?

Olisiko paras lahja miehelle urheiluun liittyvää vai tyylikkäitä vaatteita lämpimien ajatusten kera. Valikoimaa ainakin löytyy – ja paljon ideoita.

Katso lahjaideat
Lahjaideat miehelle

Ideoita joululahjaksi poikaystävälle

Poikaystävän joululahjaksi löytyy ideoita aina elektroniikasta ja flanellimuotiin, LEGO:n upeita autoja unohtamatta.

Katso lahjaideat
Lahjaideat poikaystävälle

Mitä joululahjaksi isälle?

Isältä voi kysyä avoimesti joululahjatoivomuksia, mutta eihän mikään ole parempi kuin osuva yllätys. Meiltä löydät parhaat joululahjaideat isälle!

Katso lahjaideat
Lahjaideat isälle

Joululahjat naiselle, tyttöystävälle, vaimolle ja äidille

Mitä joululahjaksi naiselle?

Prisman verkkokaupassa on mahdollisuuksia vaikka kuinka, joten täältä löydät parhaan joululahjan naiselle. Katso ideat ja löydä upea lahja.

Katso lahjaideat
Lahjaideat naiselle

Mitä tyttöystävälle joululahjaksi?

Kaikkea on, vaikkapa kokkailuun tai kauneudenhoitoon. Lämmin joululahja tyttöystävälle on myös pehmoinen peitto.

Katso lahjaideat
Lahjaideat tyttöystävälle

Löydä joululahja vaimolle

Vaimolle ja rakkaimmalle naiselle joululahjan löytäminen ei ole vaikeaa, sillä tarjolla on vaikkapa uusinta elektroniikkaa ja kauneutta kattamiseen.

Katso lahjaideat
Lahjaideat vaimolle

Paras joululahja äidille

Etsitkö joululahjaa äidille? Äiti voi pitää kirjoista, lämpimistä asusteista tai vaikkapa retkeilyyn liittyvistä lahjoista. Tutustu joululahjaideoihimme ja yllätä äiti!

Katso lahjaideat
Lahjaideat äidille

Joululahjat lapselle ja teinille

Mitä lapselle joululahjaksi?

Lasten joululahjat löydät meiltä, joulun hypermarketista ja suuresta lelukaupasta, josta löytyy toivelahja kaiken ikäisille lapsille, niin tytöille kuin pojille.

Katso lahjaideat
Lahjaideat lapselle

Parhaat joululahjat teinille

Mistä lahjaidea teinille eli nuorelle tytölle ja joululahja nuorelle pojalle? No täältä, kotimaisesta Prisma.fi-verkkokaupasta tietenkin. Tutustu ja löydä parhaat lahjat.

Katso lahjaideat
Lahjaideoita teinille

Joululahjat vanhemmille ja isovanhemmille

Löydä paras joululahja vanhemmille

Mitä keksisi joululahjaksi omille vanhemmille? Mahdollisuuksia ja ideoita on Prisman verkkokauppa pullollaan. Meidän kanssamme onnistut.

Katso lahjaideat
Lahjaideat vanhemmille

Mitä ostaa isovanhemmille joululahjaksi?

Rakkaat isovanhemmat aina sanovat, ettei heille mitään tarvitse ostaa. Mutta juuri heille on ihana keksiä kaikkea hyödyllistä ja ihanaa.

Katso lahjaideat
Lahjaideat isovanhemmille

Mitä toivoa joululahjaksi?

Sen lisäksi, että mietit joululahjaideoita lähimmällesi, saatat kuumeisesti pohtia, mitä toivoa joululahjaksi? Toivelistan teko voi olla helpommin sanottu kuin tehty, mutta kannattaa sellainen tehdä. Koskaan ei tiedä, kurkistaako joulutonttu ikkunasta tai ystävä kysyy toiveita. Silloin on osattava vastata, mitä pyytää joululahjaksi.

Mitä joululahjatoive sitten voisi olla? Kaipaatko jotain arjen helpotukseksi vai onko mielessä hemmottelu, joka saa aikaan hyvän mielen? Onko keittiössä paistinpannu jo nähnyt parhaat päivänsä, tuntuuko talven pimeys ottavan vallan ja kaipaisit kirkasvalolampun piristystä vai olisivatko lämpimät asusteet osuva ja tyylikäs lahja?

Tänä vuonna tarjolla on monenlaisia joululahjaideoita potkukelkasta Barbie-puhelimeen, kirjoista kirkasvalolamppuun, naisten paidoista auton lumiharjoihin ja LEGO:ista leikkimökkiin.

Etsinnässä käytännöllinen joululahja?

Käytännöllinen joululahja on monen toive ja ne ovatkin usein parhaita joululahjoja. Verkkokaupassamme on laaja valikoima loistavia lahjavaihtoehtoja, on ajatuksissa sitten pieni joululahja tai hauska joululahja. Käytännöllisessä lahjassa on se etu, että lahja pääsee kaikella todennäköisyydellä käyttöön, ja ilahduttaa lahjansaajan arkipäivää. Käytännöllisiä joululahjoja voivat olla esimerkiksi keittiön tarvikkeet maustemyllyistä pizzaleikkuriin, monenlaiset välineet saunaan tai uudet kauniit lakanat.

Edullinen joululahja löytyy Prismasta

Edulliset joululahjat piristävät saajaa, mutta eivät verota antajan kukkaroa liiaksi. Prisman verkkokauppa on täynnä edullisia joululahjoja, josta löydät varmasti sopivan vaihtoehdon tarpeisiisi. Oli joululahja suuri tai pieni, joululahjan paketointi saa hymyn huulille. Ja kun ostat joululahjat netistä, sinulla on selvästi vähemmin joulustressiä. Iloisia joululahjaostoksia! 

Vinkki: Kun kirjaudut kotimaiseen Prisma.fi-verkkokauppaan S-Etukortilla, kerrytät ostoksista Bonusta jopa viisi prosenttia ja varmistat lisäksi mahdolliset asiakasomistajan etuhinnat. Maksaa voit myös Walley-laskulla, jolla saat pisimmillään 60 päivää korotonta maksuaikaa, aina ostopäivää seuraavan kuukauden loppuun. 

Mitä ostaa joululahjaksi – katso tonttujemme vinkit

Joululahjojen valitseminen perheenjäsenille ja ystäville voi olla välillä haasteellista, mutta se on myös hieno tapa osoittaa rakkautta ja välittämistä. Tässä muutama vinkki, kun pohdit: mitä ostaa joululahjaksi: 

1. Kysy toiveita

Tiedustele rohkeasti suoraan lahjansaajilta, mitä he toivoisivat joululahjaksi. Se varmistaa, että lahjat miellyttävät heitä ja tulevat käyttöön. Voit myös pyytää laatimaan lahjalistan, jotta saat tarkempia lahjaideoita eri hintaisista tuotteista.

2. Keksi jotain yllättävää

Jos haluat yllättää läheisesi, voit yrittää arvata heidän toiveitaan ja tarpeitaan. Kun lahjan saaja innoissaan huudahtaa, että miten sinä keksitkään tämän ostaa, olet osunut oikeaan.

3. Kuuntele vinkkejä ja vihjeitä

Kiinnitä huomiota siihen, mitä läheisesi sanovat tai vihjailevat arkipäiväisissä keskusteluissa. He voivat puhua tietystä kirjasta, katsella mainoksissa jotain vaatetta tai kertoa, että haaveilevat jostakin lelusta. Vihjeet kannattaa heti kirjoittaa muistiin vaikka puhelimen muistikirjaan. Huomioi myös harrastukset, intohimot ja fanituksen kohteet.

4. Tee itse persoonallisia lahjoja

Voit harkita vaikkapa käsitöitä, leivonnaisia tai upeisiin kehyksiin tehtyjä valokuvakollaaseja, jotka kertovat, että olet paneutunut lahjan miettimiseen.

5. Lahja voi olla lupaus tulevasta

Jos tulossa on lomamatka tai vaikkapa retki jonnekin, voit antaa lahjaksi jotain siihen liittyvää. Kun annat rakkaallesi lumikengät, voit samalla luvata lähteä hänen kanssaan Lappiin retkeilemään.

Tutustu jouluvalikoimaan