Siirry suoraan sisältöön
Prisma logo

Kompakti Braun PurEase -leivänpaahdin paahtaa 2 viipaletta kerrallaan ja paahtimesta löytyvät kaikki tärkeimmät toiminnot. Voit paahtaa, sulattaa ja uudelleen lämmittää tai tarvittaessa peruuttaa jo valitsemasi toiminnon. Valittavanasi on 7 eri paahtoastetta. Sämpylätelineessä lämpiää mukavasti myös leivonnaiset tai pasteijat ja yläasentoon säädettävän leipähissin avulla on miellyttävä nostaa leivät lautaselle. Irrotettava murukaukalo on helppo putsata. Näppärän kokonsa puolesta paahdin mahtuu mukavasti pienempäänkin keittiöön. Teho 1000W.

Braun leivänpaahdin PurEase HT3010WH valkoinen

arvosana4,4/5

(30)arviota
49,95 €

Toimitettuna

Saatavilla

Osta nyt, nouda myymälästä

Saatavilla

  • Ilmainen palautus 30 päivää
  • Ilmainen toimitus Postin nouto­pisteeseen yli 100 € ostoksille.
  • Asiakasomistajalle Bonusta jopa 5 %.

Arviot

arvosana4,4/5

  • Nimetön

    arvosana5/5

    Laadukas paahdin. Ihmettelin paahtimen korkeaa hintaa, mutta lahjakortin turvin ostin kalliimman. Kuitenkin paahdin on laadukas ja yllättävän tukeva. Hyvät materiaalit ja sopivasti ominaisuuksia.

    2 vuotta sitten
  • Nimetön

    arvosana4/5

    Häälahjatoive. Ostin häälahjaksi siskoni tytölle, joka oli 1 heidän häälahjatoiveista. Menivät 2vk sitten naimisiin, niin en ole vielä viitsinyt kysellä, että oliko hääpari tyytväinen siiihen. Uskoisin että ovat, koska toivoivat juuri tuon merkkisen ja värisen. Joten arviointini on nyt oletusarviointia

    2 vuotta sitten

Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?

Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.