Siirry suoraan sisältöön
Prisma logo

Prinsessa Madeleinen lastenkirja tärkeästä aiheesta - kuinka oppia puolustamaan itseään ja muita? Stellan vatsa on täynnä perhosia. Muutto uuteen maahan jännittää ja äitiä on ikävä. Stella ryhtyy kuitenkin rohkeasti etsimään kavereita uudessa koulussa. Eräänä päivänä uusi ystävä Elena kertoo Stellalle kamalan salaisuuden. Stella lupaa, ettei kerro kenellekään! Mutta salaisuutta on raskas kantaa. Kuinka hän voi auttaa ystäväänsä pettämättä tämän luottamusta? ”Toivon, että kirja auttaa lapsia puolustautumaan ja sanomaan vastaan, kun jokin ei tunnu hyvältä.” - Prinsessa Madeleine

Stella ja salaisuus

arvosana4,3/5

(3)arviota
21,90 €

Toimitettuna

Saatavilla

Osta nyt, nouda myymälästä

Ei saatavilla

  • Ilmainen palautus 30 päivää
  • Ilmainen toimitus Postin nouto­pisteeseen yli 100 € ostoksille.
  • Asiakasomistajalle Bonusta jopa 5 %.

Arviot

arvosana4,3/5

  • Nimetön

    arvosana4/5

    Ostin kirjan 14 vuotiaalle tytölle. Luin harppoen. Salaisuus selvisi ja sitä käsiteltiin kirjassa hienosti . Eli lapset eivät joutuneet pitämään sitä omana tietonaan. Hyvä kirja, joskin tyttö sanoi, että oli ehkä nuoremmille tarkoitettu. Kuvat oli kivat, mutta liian suuret.

    4 vuotta sitten
  • Nimetön

    arvosana5/5

    Erinomainen lukupaketti. Ostin kirjan lapsenlapselle ja olemme lukeneet sitä yhdessä. Kirjassa on paljon opittavaa sekä lapsille että aikuisille.

    4 vuotta sitten

Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?

Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.