Kangas, Eettisen lihansyönnin käsikirja
16,00 €
Toimitettuna
Ei saatavilla
Osta nyt, nouda myymälästä
Ei saatavilla
Tuotekuvaus
Tuotekuvaus
Opas ruoan alkuperästä kiinnostuneille kuluttajille, jotka haluavat syödä mahdollisemman eettisesti ja ekologisesti tuotettua lihaa. Entistä useammat pyrkivät kuluttamaan vähemmän mutta laadukkaampia lihatuotteita. Suunnistus marketin lihatiskillä tuottaa kuitenkin monelle päänvaivaa: Läheltä vai kaukaa? Luomua vai ei? Kirjan tarkoitus on auttaa kuluttajia tekemään valintoja, jotka vaikuttaisivat positiivisesti niin ihmisten terveyteen, eläinten hyvinvointiin kuin ympäristön tilaan. Kirjassa käydään läpi Suomessa yleiset lihantuotantoeläimet (nauta, sika, lammas, broileri, kalkkuna ja poro) ja niihin liittyviä näkökulmia. Esimerkiksi nauta on metaania huokuva ilmastopeikko ja liittyy osin maidontuotantoon, mutta lihantuotantoon kasvatettavat eläimet saavat meillä elää varsin lajityypillistä elämää. Lisäksi kirjassa käsitellään myös mm. metsästystä, teurastusta sekä maidon-ja munantuotantoa.
Ominaisuudet
Ominaisuudet
- Tuotekoodi
- 9789527190258
- Paino (kg)
- 0.444
- Pakkauskoko
- 1 kpl
- Valmistusmaa
- Suomi
Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?
Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.