Siirry suoraan sisältöön
Prisma logo
Ostoskori
    1. Jylhäsaari, Johtamisen muutos kuntien perusterveydenhuollon organisaatioissa - tietoista uudistamista vai realiteetteihin sopeutumista?

    Jylhäsaari, Johtamisen muutos kuntien perusterveydenhuollon organisaatioissa - tietoista uudistamista vai realiteetteihin sopeutumista?

    53,35 €
    Hinta ja saatavuus voivat vaihdella myymälöittäin

    Huomaa pidempi toimitusaika

    Tämä kirja on hankintatuote, joten emme valitettavasti voi antaa tarkkaa arviota toimitusajasta.

    Toimitettuna

    Ei saatavilla

    Osta nyt, nouda myymälästä

    Ei saatavilla

    Tuotekuvaus

    Tutkimuksen kohde on kuntien järjestämän perusterveydenhuollon hallinnon kehitys. Tarkastelun viitekehyksen muodostaa yritysmaailmasta toimintamalleja hakeva New Public Management (NPM) doktriini. Tutkimustehtävänä on ymmärtää kuntien järjestämän perusterveydenhuollon hallinnon uudelleen määrittymistä kuntasektorin yleisten ja terveydenhuollon hallinnon erityisten uudistamispyrkimysten ja - realiteettien vuorovaikutuksena. Tutkimustehtävän toteuttaminen edellyttää, että tarkennetaan NPM - doktriinista piirteet joiden avulla voidaan analysoida Suomen kuntien että sosiaali- ja terveystoimen hallinnon kehitystä. Toiseksi arvioidaan miten NPM -doktriinin tarkennetut piirteet ilmenevät kahdeksan kaupungin perusterveydenhuollosta vastaavan organisaation hallinnon kehityksessä vuosina 1993-2004. Tarkennetut NPM:n piirteet ovat ostopalvelut, organisaatio- ja johtamisuudistukset, strateginen johtaminen sekä tulosmittaus. Tutkimuksen kohteena olevat kaupungit ovat Espoo, Lahti, Vaasa, Kajaani, Kerava, Nokia, Varkaus ja Raisio. Kaupunkeja koskeva empiirinen aineisto muodostuu kahdesta pääosasta, asiakirja- aineistosta ja sitä täydentäneistä asiantuntijatiedusteluista sekä kaupunkien sosiaali- ja terveystointen johtavien viranhaltijoiden haastatteluista. Haastateltuja viranhaltijoita on yhteensä 21 kpl.

    Ominaisuudet

    Tuotekoodi
    9789524762748
    Paino (kg)
    0.52
    Pakkauskoko
    1 kpl
    Valmistusmaa
    Suomi

    Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?

    Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.