Siirry suoraan sisältöön
Prisma logo

Normandiassa Pohjois-Ranskassa omenasta tislattu ja tynnyrikypsytetty calvados on löytänyt lukuisia ystäviä myös Suomesta. Calvados on kuulunut jalojen juomien perheeseen yli puoli vuosituhatta eikä ihme, että yhä useampi haluaa perehtyä kullankeltaiseen tisleeseen syvemmin. Calvados ei ole yksiulotteinen juoma. Kymmenet eri omenalajikkeet, tammikypsytys ja tisleiden sekoitukset luovat lukuisia erilaisia calvadoksia, joiden joukosta löytää helposti juoman eri tilanteisiin. Tämä kirja vie lukijan Normandian tuoksuviin omenatarhoihin calvadoksen syntyseuduille. Kirja perehdyttää omenatisleen valmistukseen, varastointiin ja erilaisiin käyttötarkoituksiin. Kirjassa on myös mainioita ohjeita omaa calvadosmatkaa suunnitteleville. Kirjan on kirjoittanut jalojen juomien maailmaan perehtynyt sommelier Antti Uusitalo (s. 1976). Hän on Vuoden hovimestari vuodelta 2004 ja aiemmin kirjoittanut kiitetyn kirjan konjakista. Kirjan upea kuvitus on valokuvaaja Pasi Hytin.

Calvados

22,00 €
Hinta ja saatavuus voivat vaihdella myymälöittäin

Toimitettuna

Ei saatavilla

Osta nyt, nouda myymälästä

Ei saatavilla

Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?

Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.