Siirry suoraan sisältöön
Prisma logo

Suomalaisen kahvipöydän herkulle omistettu kirja tuo uusia ideoita jauhopeukaloille ja auttaa uusavutonta leipuria loihtimaan pullantuoksulla kodikkuutta. Perinteiset ja uudet reseptit lomittuvat vuoden kiertoon, arkeen ja juhlaan. Joulupullien tähteistä tehdään tammikuussa pullavanukasta. Helmikuussa herkutellaan laskiaispullalla, pääsiäisenä kulitsalla. Vappuna syödään munkkeja, ja kesäpöytään katetaan marjapiirakat. Arkipäivän kahvihetkeen riittävät vesirinkelit tai köyhät ritarit, mutta juhliin leivotaan dallaspullat tai bostonkakku. Juhlavehnästaikinasta saa aikaan vaikka rotinarinkelin. Maahenki on aiemmin kustantanut ruokatoimittaja Riitta Mustosen Pienen perunakirjan (2006), Piparkakkukirjan (2005) ja Keittopäiväkirjan (2004).

Pullakirja

18,65 €
Hinta ja saatavuus voivat vaihdella myymälöittäin

Toimitettuna

Ei saatavilla

Osta nyt, nouda myymälästä

Ei saatavilla

Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?

Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.