Siirry suoraan sisältöön
Prisma logo
Ostoskori

Tuotekuvaus

Ensimmäinen suomalaisen kokin kirja tapaksista! Uudessa espanjalaisessa keittiössä yhdistyvät laadukkaat raaka-aineet, niiden moderni valmistaminen ja ennakkoluulottomat makuyhdistelmät. Keittiön ydintä ovat tapakset tai pintxot, kuten niitä Kataloniassa ja Baskimaassa kutsutaan. Nämä hienostuneet pienet herkkupalat sopivat niin naposteltaviksi viinin kera kuin kokonaiseksi ateriaksikin. Suomalaisten ravintoloiden kärkikaartiin rankatun La Cocinan keittiömestari Sami Rekola on taikonut tähän kirjaan makuelämyksiä sinisestä merestä ja jylhästä vuoristosta. Moderni tapas -kirjan neljässäkymmenessä reseptissä lyövät kättä vuosisataiset perinteet ja moderni mielikuvitus. Näyttävän ja maistuvan pikkupurtavan lisäksi Rekola on suunnitellut suomalaisessa kotikeittiössä helposti syntyviä ateriakokonaisuuksia. Komeasti kuvitetussa keittokirjassa vieraillaan kokin opastuksella myös pintxojen synnyinsijoilla Pohjois-Espanjassa ja kerrotaan espanjalaisesta ruokakulttuurista. Sami Rekola on Palace-ravintoloiden La Cocinan keittiömestari. Hän kuuluu Suomen kokkimaajoukkueeseen. Kirjan teksteistä vastaa ruokatoimittaja Mikko Takala, ja kuvat on ottanut valokuvaaja Tommi Anttonen.

Ominaisuudet

Tuotekoodi
9789517964821
Paino (kg)
0.528
Pakkauskoko
1 kpl
Valmistusmaa
Suomi

Moderni tapas

23,60 €
Hinta ja saatavuus voivat vaihdella myymälöittäin

Toimitettuna

Ei saatavilla

Osta nyt, nouda myymälästä

Ei saatavilla

Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?

Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.