Siirry suoraan sisältöön
Prisma logo
Ostoskori
    1. Kivelä, Vanhana tänään - kohtaavatko, tiedot, suositukset ja arkipäivän kokemukset toisensa ikääntyneiden ja vanhusten hoidossa ja palveluissa?

    Kivelä, Vanhana tänään - kohtaavatko, tiedot, suositukset ja arkipäivän kokemukset toisensa ikääntyneiden ja vanhusten hoidossa ja palveluissa?

    18,90 €
    Hinta ja saatavuus voivat vaihdella myymälöittäin

    Huomaa pidempi toimitusaika

    Tämä kirja on hankintatuote, joten toimitusaika voi olla tavallista pidempi. Arvioitu toimitusaika on noin 1–4 viikkoa.

    Toimitettuna

    Ei saatavilla

    Osta nyt, nouda myymälästä

    Ei saatavilla

    Tuotekuvaus

    Pelkäätkö vanhenemista tämän päivän Suomessa? ikääntyneiden palvelut ja vanhustenhoito ovat herättäneet vilkasta keskustelua viime vuosina. Tämän kirjan avulla lukija voi kokea tilanteen sellaisena kuin se todella on, kansalaisten omien kuvausten kautta. heidän kertomuksissaan omaisten hyvä ja huono hoito vuorottelevat. Autenttiset, osin järkyttävätkin kuvaukset tempaavat lukijan mukaansa. Teos antaa valmiudet keskustella vanhustenhoidon eettisistä ja lainsäädännöllisista perusteista ja tietoperustasta sekä keskeisistä valtakunnallisista suosituksista. Niihin iäkkäät ja omaiset voivat vedota huomatessaan läheistensä hoidossa esiintyviä puutteita. Kirjassa pohditaan hyvän hoidon kehittämisen mahdollisuuksia ja esitetaan uusia näkökulmia ja suosituksia. Teos on tarkoitettu kaikenikäisille ikääntymisestä ja iäkkäiden hoidosta sekä palveluista kiinnotuneille ja niiden parissa työskenteleville. Kirjasta on hyötyä myös koulutuksen suunnittelussa ja käytännön opetuksessa.

    Ominaisuudet

    Tuotekoodi
    9789529290277
    Paino (kg)
    0.504
    Pakkauskoko
    1 kpl
    Valmistusmaa
    Suomi

    Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?

    Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.