Aaltonen, Perinteisiä eräruokia
2,95 €
Toimitettuna
Ei saatavilla
Osta nyt, nouda myymälästä
Ei saatavilla
Tuotekuvaus
Tuotekuvaus
Miten valmistetaan pökkelökala tai rosvopaisti, entä miten koivua voi käyttää ruoanlaitossa? Turkka Aaltonen on eräperinteiden ja retkiruoanlaiton grand old man, joka on julkaissut lukuisia retkeilyä ja eräruokia käsitteleviä kirjoja. Martti Arkon kynänjälki tuo niin ikään tutun ja lämpimän tuulahduksen takavuosien todellisista eräoppaista. Retkitoimittaja Joppe Ranta on valinnut Aaltosen resepteistä osuvimmat ja päivittänyt niistä herkullisen kokonaisuuden nykypäivän ennakkoluulottomalle eräkokille. Mukana on niin vanhoja klassikkoja kuin aiemmin julkaisemattomia reseptejäkin.
Ominaisuudet
Ominaisuudet
- Tuotekoodi
- 9789522665782
- Paino (kg)
- 0.494
- Pakkauskoko
- 1 kpl
- Valmistusmaa
- Suomi
Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?
Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.