Siirry suoraan sisältöön
Prisma logo

Herkutellen luonnossa - kuivatuotteista kunnon eväät on kattava tietopaketti erilaisten ruoka- aineiden kuivattamisesta ja retkikeittimin valmistettavista herkullisista aterioista. Kirjassa käydään läpi myös retkelle valmistautuminen, tuotteiden pakkaaminen, kuivurit, keittovälineet, energian lähteet ja tarve, ruoka-aineiden säilyttäminen sekä erikoisruokavaliot. Retken odotetuin hetki on aina ruokatauko. Haipakkahirvi ohrapedillä, Italian muistot jäätikön reunalla, Kipparin pyttipannu, Porkkananpurijan mielipihvit, tunturitortillat, Urbaanin sienestäjän risotto, Aittoaivin unelma ja kaikki muut kirjan yli 300 reseptiä ovat saaneet nimensä ja muotonsa todellisissa retkiolosuhteissa. Ohjeet sopivat niin retkeilijöille, veneilijöille, melojille, pyöräilijöille kuin leirintämatkailijoille ja mökkielämää viettäville - kaikille jotka laittavat ruokaa kotikeittiötä alkeellisemmissa olosuhteissa. Kuivaamisesta säilöntätapana kiinnostuneille kirjasta löytyy selkeät ohjeet tavallisimpien ruoka- aineiden kuivattamiseen. Myös luonto- ja eräoppaat voivat saada kirjan ohjeista vinkkejä käytännön työhönsä. Kirjassa annetut ravintosuositukset on tarkastanut UKK-instituutin johtaja, elintarviketieteen tohtori Mikael Fogelholm. Lähes 30 vuotta jatkuneesta retkeilyharrastuksesta on tullut Raija Hentmanin ammatti. Hän on retkeily- ja matkailutoimittaja, järjestää retkeily- ja retkiruokakoulutuksia, testaa välineitä, opastaa vaelluksia, valokuvaa ja pitää esitelmiä aiheesta.

Herkutellen luonnossa

29,05 €
Hinta ja saatavuus voivat vaihdella myymälöittäin

Toimitettuna

Ei saatavilla

Osta nyt, nouda myymälästä

Ei saatavilla

Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?

Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.