Siirry suoraan sisältöön
Prisma logo

Tämä kirja ei sisällä yhtään reseptiä. Niitä löytyy erilaisista keittokirjoista ja lehdistä tänä päivänä enemmän kuin koskaan eläissään ehtii ruuaksi saakka valmistaa. Monelle kotikokkaajalle pelkkä resepti voi tuottaa päänvaivaa. Mausteet ja grammamäärät on resepteissä kyllä kerrottu tarkkaan, mutta miten ruuanlaitossa pääsee alkuun? Kuinka paljon ja millaisia raaka-aineita ruoka-annosta varten tulisi ostaa? Miten hankittuja raaka-aineita käsitellään: miten ne pilkotaan, maustetaan ja kypsennetään? Ja miten tuosta raaka-ainetulvasta syntyy kokonainen annos, jossa kastike ei ole kylmää, liha kärähtänyttä tai lisäkkeet raakoja, ja joka saa kotikokinkin näyttämään ammattilaiselta? Huippukokki toimii perusteoksena kokkaamisesta kiinnostuneelle sekä antaa toisaalta uusia vinkkejä ja ammattilaisen neuvoja kokkausharrastuksessa jo edenneelle. Kirja kokoaa yhteen monista eri lähteistä saatavat tiedot raaka-aineista, keittiövälineistä, ruuan valmistustavoista ja menyykokonaisuuksista. Näiden selkeiden ja käytännöllisten perusohjeiden pohjalta lukija kykenee itsenäisesti valmistamaan onnistuneita ruokalajeja ja selviytymään vaativistakin resepteistä. Tavoitteena on valmistua kotikeittiön huippukokiksi!

Huippukokki

25,35 €
Hinta ja saatavuus voivat vaihdella myymälöittäin

Toimitettuna

Ei saatavilla

Osta nyt, nouda myymälästä

Ei saatavilla

Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?

Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.