Herkutellen luonnossa
Toimitettuna
Ei saatavilla
Osta nyt, nouda myymälästä
Ei saatavilla
Tuotekuvaus
Tuotekuvaus
Herkutellen luonnossa - kuivatuotteista kunnon evaät on kattava tietopaketti erilaisten ruoka-aineiden kuivattamisesta ja retkikeittimin valmistettavista herkullisista aterioista. Kirjassa käydään läpi myös retkelle valmistautuminen, tuotteiden pakkaaminen, kuivurit, keittovälineet, energian lähteet ja tarve, ruoka-aineiden säilyttäminen sekä erikoisruokavaliot. Retken odotetuin hetki on aina ruokatauko. Haipakkahirvi ohrapedillä, Italian muistot jäätikön reunalla, Kipparin pyttipannu, Porkkananpurijan mielipihvit ja kaikki muut kirjan yli 300 reseptiä ovat saaneet nimensä ja muotonsa todellisissa retkiolosuhteissa. Ohjeet sopivat niin retkeilijöille, veneilijöille, melojille, pyöräilijöille kuin leirintämatkailijoille ja mökkielämää viettäville - kaikille jotka laittavat ruokaa kotikeittiötä alkeellisemmissa olosuhteissa. Kuivaamisesta säilöntätapana kiinnostuneille kirjasta löytyy selkeät ohjeet tavallisimpien ruoka-aineiden kuivattamiseen. Myös luonto- ja eräoppaat voivat saada kirjan ohjeista vinkkejä käytännön työhönsä. Kirjassa annetut ravintosuositukset on tarkastanut UKK-instituutin johtaja, elintarviketieteen tohtori Mikael Fogelholm. Tähän keväällä 07 ilmestyvään uudistettuun laitokseen päivitetään mm. ruoka-ainetaulukot, siihen tulee runsaasti lisää havainnollistavia kuvia ja kirjan kokoa suurennetaan. Suunnitteilla on myös ohjeisiin perustuva kotimainen retkiruokasarja. Noin 30 vuotta jatkuneesta retkeilyharrastuksesta on tullut Raija Hentmanin ammatti. Hän on retkeily- ja matkailutoimittaja, järjestää retkeily- ja retkiruokakoulutuksia, testaa välineitä, opastaa vaelluksia, valokuvaa ja pitää esitelmiä aiheesta.
Ominaisuudet
Ominaisuudet
- Tuotekoodi
- 9789529970575
- Paino (kg)
- 0.61
- Pakkauskoko
- 1 kpl
- Valmistusmaa
- Suomi
Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?
Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.