Majava, Taikinasta tuotteiksi
arvosana5/5
95,00 €
Toimitettuna
Saatavilla
Osta nyt, nouda myymälästä
Ei saatavilla
Tuotekuvaus
Tuotekuvaus
Leipomoalan käsikirja, joka sisältää leipurin ja kondiittorin työhön vaadittavan perusosaamisen. Kirjan avulla opiskelija oppii valmistamaan ruoka- ja kahvileipiä, leipomoeineksiä sekä konditoriatuotteita. Kirja sisältää tietoa · leivonnan raaka-aineista · hygieniasta ja omavalvonnasta · taikinoiden ja massojen valmistuksesta · leipomo- ja konditoriatuotteiden reseptiikasta · koristeista ja niiden valmistuksesta · tuotteiden pakkaamisesta Lisäksi kirja sisältää leipomoalan ammattisanaston. Kirja on tarkoitettu elintarvikealan ammatillisiin perusopintoihin. Se soveltuu myös ammatti- ja erikoisammattitutkintoja suorittaville sekä aikuisopiskelijoille.
Ominaisuudet
Ominaisuudet
- Tuotekoodi
- 9789526322261
- Paino (kg)
- 0.64
- Pakkauskoko
- 1 kpl
- Valmistusmaa
- Suomi
Arviot
arvosana5/5
Nimetön
arvosana5/5
Vankka perusteos. Hyvä perusteos, jos haluaa perehtyä leivontaan syvemmin.
4 vuotta sitten
Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?
Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.