Siirry suoraan sisältöön
Prisma logo

Suomalaiset edustavat maailman konjakinkulutustilastojen kärkeä. Jalo kullanruskea juoma on jo kauan lämmittänyt suomalaisten kieltä, sielua ja mieltä. Hitaasti tammen kanssa kypsytetyn konjakin aromimaailma on uskomattoman rikas. Siitä voi erottaa hedelmien, kukkien ja mausteiden makuvaiheita. Lukuisista erityylisistä ja -ikäisistä konjakeista löytyy aina se oikea erilaisiin tilanteisiin ja makuihin. Konjakista on moneksi. Se sopii niin aperitiiviksi, digestiiviksi kuin ruuanlaittoonkin. Kertoisinko konjakista? vie lukijan matkalle kultaisen juoman synnyinseudulle, kurkistaa maailman tunnetuimman juoman historiaan ja antaa vinkkejä konjakista nauttimisen moniin tapoihin. Kirjan kirjoittaja, sommelier Antti Uusitalo (s. 1976) on valittu Vuoden hovimestariksi vuonna 2004.

Kertoisinko konjakista?

21,55 €
Hinta ja saatavuus voivat vaihdella myymälöittäin

Toimitettuna

Ei saatavilla

Osta nyt, nouda myymälästä

Ei saatavilla

Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?

Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.