Siirry suoraan sisältöön
Prisma logo

Lihaa on tarjolla enemmän kuin koskaan, ja se on halvempaa kuin ikinä. Mutta tiedämmekö, että lihatuotannossa on tehtävä monia myönnytyksiä edullisen hinnan eteen ja että vuonna 2050 maailman karja syö saman verran kuin neljä miljardia ihmistä? Eläinten syöminen tarkoittaa lähinnä tehotuotettujen eläinten syömistä. Jonathan Safran Foer selvittää kirjassaan tehotuotetun lihan taloudellisia, eettisiä, sosiaalisia ja ekologisia vaikutuksia. Ajelehdittuaan seka- ja kasvissyöjän välimaastossa hän alkoi kyseenalaistaa ruokavalintojaan: Millaista ruokaa tarjoan lapselleni? Söisinkö pihvini, jos tietäisin, miten paljon eläimille on aiheutettu kärsimystä? Miksi tuen ympäristöä saastuttavia lihateollisuuden suuryrityksiä? Kuinka epätäydellistä eläintenpidon ja teurastuksen pitää olla, ennen kuin niihin todella puututaan? Runsaaseen lähdeaineistoon ja tapauskertomuksiin perustuva kirja on yhtä aikaa henkilökohtainen ja yleinen. Foer pohtii rinnakkain perheensä ruokavalintoja ja tehomaatalouden terveydellisiä, ekologisia ja eettisiä ongelmia. Eläinten syömisestä on vakuuttava ja hyvin kirjoitettu yhdistelmä tiedettä, muistelmateosta, filosofiaa sekä tutkimusmatkoja sinne, mistä ruokamme on peräisin.

Eläinten syömisestä

23,60 €
Hinta ja saatavuus voivat vaihdella myymälöittäin

Toimitettuna

Ei saatavilla

Osta nyt, nouda myymälästä

Ei saatavilla

Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?

Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.