Siirry suoraan sisältöön
Prisma logo

Pieni suuri kaali nostaa vaatimattomana lehtiensä suojiin kääriytyneen raaka-aineen ansaitsemaansa arvoon. Kirja on myös kunnianosoitus suomalaiselle lähiruoalle: kaali on sekä paikallinen että mitä kansainvälisin raaka-aine, jota käytetään keittiöissä Atlantin molemmin puolin, Suomesta Välimerelle ja Vietnamiin. Tuulahdukset maailmankeittiöstä todistavat, että kaalista on juhlavienkin ruokien raaka-aineeksi - muunkin kuin puolukan viereen. Pellolta pöytään -ruokakirjana Pieni suuri kaali kertoo, miten kaalia kasvatetaan, antaa vinkkejä kotikasvatukseen ja muistuttaa eri kaalilajikkeiden sesongeista. Pieni suuri kaali on myös kirja, jota kelpaa vain katsella. Robert Segerin valokuvat ovat ruokakuvien aatelia. Ennen reseptejä kirjassa tutustutaan kaaliin raaka-aineena: muistutetaan sesongeista, ajatellaan kaalin käyttömahdollisuuksia uudelleen ja etsitään lajikkeille uusia mausteita ja makupareja. Usko tai älä, mutta vanilja ja kukkakaali on taivaallinen yhdistelmä! Reseptiosion noin 60 ohjeissa tarjoillaan uusia lähestymistapoja arkiseksi koettuun raaka-aineeseen: kaalia läheltä ja kaukaa, kylmänä, kuumana ja tulisena, keittona ja kääryleenä, pikaisesti paistaen ja kauan hauduttaen, klassikoina ja uusina, eksoottisina nautintoina. Reseptien ja tuoreiden kaalifilosofioiden muodossa näkökulmansa kaaliin antavat myös suomalaiset ruokavaikuttajat.

Pieni suuri kaali

23,60 €
Hinta ja saatavuus voivat vaihdella myymälöittäin

Toimitettuna

Ei saatavilla

Osta nyt, nouda myymälästä

Ei saatavilla

Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?

Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.