Hemnell, Ravintola Plats - Pohjoismaista gastronomiaa Hanasaaren keittiöstä
33,80 €
Toimitettuna
Ei saatavilla
Osta nyt, nouda myymälästä
Ei saatavilla
Tuotekuvaus
Tuotekuvaus
Tämä on kirja ravintola Platsista, joka sijaitsee Hanasaaren ruotsalais-suomalaisessa kulttuurikeskuksessa. Ravintolan pääkokki Lukas Hemnellin ja hänen tiiminsä laatimissa resepteissä painottuvat rikas pohjoismainen makumaailma ja paikalliset, kestävästi kasvatetut ainekset. Kirja kertoo myös ihmisistä: kalastajasta, joka nostaa päivän saaliin ravintolaa ympäröiviltä vesiltä, lihantuottajasta, joka työskentelee ekologisesti mausta tinkimättä, ja kokista, joka valmistaa olutta omassa autotallissaan. Tekstit on kirjoittanut toimittaja ja ruokaintoilija Nina Weckström. Kirja soveltuu erityisesti niille, joita kiinnostaa uusi pohjoismainen gastronomia. Se tarjoaa moderneja tulkintoja klassisista ruokalajeista, jotka ovat aina yhdistäneet Suomea ja Ruotsia. Olisiko tänään pöydässä lahnamoussea ja sokerisuolattua haukea? Tai grillattua suippokaalia savustetulla kermaviilillä ja kiehautetulla parsalla? Jos et juuri nyt jaksa itse kokata, kirja tarjoaa silmänruokaa ja inspiraatiota tuleviin gastronomisiin seikkailuihin. Nina Weckström työskenteli yli kolme vuosi kymmentä toimittajana Hufvudstadsbladetissa. Hän nauttii iloisista aterioista ja uppoutuu ruoanlaittoon täydellä sydämellä. Lukas Hemnell on ravintola Platsin keittiöpäällikkö. Hemnell haluaa tuoda esiin puhtaita ja koreilemattomia makuja sekä työ- että kotikeittiössään.
Ominaisuudet
Ominaisuudet
- Tuotekoodi
- 9789523630321
- Paino (kg)
- 0.93
- Pakkauskoko
- 1 kpl
- Valmistusmaa
- Suomi
Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?
Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.