Siirry suoraan sisältöön
Prisma logo

Venla työpöytävalaisimen kaksiosainen nivelletty varsi ja kääntyvä varjostin antavat monipuoliset säätömahdollisuudet. Kiinnitys pöydän reunaan vapauttaa työtilaa pöydällä. Verkkolaitepistoke + johdossa on/off-katkaisija. Vahva ja kestävä metallirunko. E27 max 10,5 W, lamppu ei sisälly pakkaukseen.

Airam työpöytävalaisin Venla 10,5 W

arvosana2,5/5

(2)arviota
19,95 €

Toimitettuna

Saatavilla

Osta nyt, nouda myymälästä

Saatavilla

  • Ilmainen palautus 30 päivää
  • Ilmainen toimitus Postin nouto­pisteeseen yli 100 € ostoksille.
  • Asiakasomistajalle Bonusta jopa 5 %.

Arviot

arvosana2,5/5

  • Nimetön

    arvosana4/5

    Kasvilamppuna - Ihan ok. Ostin pikkusen vajaa kuukausi sitten. Huomioitavaa tuotteessa. sivuttaisliikkeet eivät lukittaudu, jouset ovat joksikkeet jäykät ja toimivat. Kiinnikepiste on erittäin vaikeaa kiinnittää pyöreisiin tai pieniin tankoihin jos työpöydälläsi sellaisia on. Jos on tasainen loveton pöytä ajaa tämä lamppu asiansa hyvin. Itse ostin lampun kasivlamppuna E27 kannalla ja toimii erittäin hyvin "kohde led kasvilamppuna" Vaikuttaa todellä kestävältä NORMAALIIN käyttöön. Hintaansa nähden ei paha

    3 vuotta sitten
  • Nimetön

    arvosana1/5

    Ei kannata ostaa. Valaisin itsessään hyvä ja kaunis ja laadukkaan oloinen, mutta kiinnitys pöytään aivan susi. Pöytään kiinnitettävä muovinen osa on valaisimen painoon nähden pieni, eikä valaisimen vartta siihen mitenkään saa kiinnitettyä, vaan se vain upotetaan liian isoon eikä tarpeeksi syvään aukkoon, mikä aiheuttaa epävakautta. Valaisimen nivelen taitto-ominaisuudella ei tee mitään, kun muoviosan kiinnityksen (puuttumisen) takia se heiluu sinne tänne. Vähän jopa uskomatonta, miten tällainen suunnitteluvirhe on edes jätetty myynnissä olevalle tuotteelle.

    3 vuotta sitten

Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?

Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.