Siirry suoraan sisältöön
Prisma logo
Ostoskori
    1. House miesten merinovilla-bermudat - BLACK

    House miesten merinovilla-bermudat

    arvosana4,1/5

    (9)arviota
    29,95 €

    Valittu väri: BLACK

    Valittu koko: Valitse koko

    Toimitettuna

    Valitse ensin tuotteen koko

    Osta nyt, nouda myymälästä

    Valitse ensin tuotteen koko

    Tuotekuvaus

    Miesten pitkälahkeiset alusshortsit on valmistettu merinovillasta. Ne sopivat hyvin arkipäiväiseen käyttöön ja esimerkiksi matkustamiseen, talviurheiluun sekä juoksuun ja pyöräilyyn viileämmällä säällä. Shortseissa on joustava kuminauhavyötärö.

    Lisätietoja

    Tuotteissa käytetty merinovilla on mulesing-vapaata. Merinovillatuotteiden vastuullisuus on erikseen selvitetty toimittajilta, eikä mulesing-menetelmää ole käytetty myymiemme tuotteiden valmistamiseen. Oikein valittu alusasu on kerrospukeutumisen perusta. Merinovilla on luonnollinen, lämpöä eristävä materiaali, joka siirtää kosteutta ja hengittää sekä pitää ihon kuivana ja lämpimänä. Materiaali on joustavaa ja pehmeää. Tuulettamalla tuotteen voit välttää turhia pesukertoja. S-ryhmä on kehittänyt omien tuotteidensa vastuullisuutta jo pitkään. Esimerkiksi S-ryhmän omien merkkien ja oman maahantuonnin tekstiilituotteet valmistetaan vastuullisuusauditoiduissa tehtaissa. Tavoitteena on, että vuoden 2025 loppuun mennessä kaikki omien merkkien ja oman maahantuonnin puuvillaa sisältävissä tuotteissa käytetty kuitu on vastuullisesti tuotettua eli luomua, kierrätettyä, Reilua kauppaa tai Better Cotton -aloitteen mukaisesti hankittua.

    Ominaisuudet

    Tuotekoodi
    6412988870010
    Korkeus (cm)
    22
    Leveys (cm)
    12.5
    Syvyys (cm)
    4.5
    Paino (kg)
    0
    Pakkauskoko
    1 kpl
    Valmistusmaa
    Norja
    Materiaali
    100 % villa
    Pesu- ja hoito-ohje
    Pesuohje tuotteessa
    Sertifikaatit
    Öko-Tex Merkki

    Arviot

    arvosana4,1/5

    • Nimetön

      arvosana5/5

      Hinta- / laatusuhde erinomainen. Olen nyt toista vuotta käyttänyt ja ei voi kun kehua. Kuumalla viileät ja kylmällä lämpimät. Ihmeellistä, mutta totta. Ja vastaavista saa muualla pulittaa vähintään tuplahinnan. Lämmin suositus!

      1 vuosi sitten
    • Nimetön

      arvosana4/5

      Mieheni ei muita käyttäisi. Nämä ovat kuulemma parhaat kalsarit. Eivät hiosta eivätkä purista. Talvella lämmittävät sopivasti. Loistava valinta toimistoon suorien villasekoitehousujen kanssa ja muulloinkin. Ainoa miinus on se, että ne kuluvat nopeasti, varsinkin kun tapana on pestä kalsarit 60 asteessa hygieniasyistä.

      2 vuotta sitten

    Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?

    Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.