Siirry suoraan sisältöön
Prisma logo

JBL TUNE500 langalliset kuulokkeet tuottavat laadukasta ja voimakasta ääntä, joka piristää päiväsi. Kevyet, mukavan pehmeät korvatyynyt ja topattu pääpanta. Kuulokkeet mahdollistavat myös yhteyden Siri- tai Google Now -palveluihin puhelimeen koskematta.

JBL sankakuulokkeet T500 musta

arvosana4,2/5

(19)arviota
29,95 €

Toimitettuna

Saatavilla

Osta nyt, nouda myymälästä

Saatavilla, valitse myymälä alempaa

  • Ilmainen palautus 30 päivää
  • Ilmainen toimitus Postin nouto­pisteeseen yli 100 € ostoksille.
  • Asiakasomistajalle Bonusta jopa 5 %.

Arviot

arvosana4,2/5

  • Nimetön

    arvosana4/5

    Loistava hintalaatusuhde. Olin juuri päässyt kuntosalille, kun tajusin että kuulokkeet jäivät kotiin. Onneksi samassa rakennuksessa Prisma, joten lähdin etsimään hätäapua. Pidän sankakuulokkeista enemmän kuin napeista ja päätin etsiä jotkut hyvät ja edulliset. Valitsin puhtaasti hinnan ja ulkonäön perusteella JBL T500-sankakuulokkeet. Olen käyttänyt niitä paitsi salilla niin pyörälenkeillä ja läppärin kanssa työskennellessä. Eli touhutessa samalla muuta - eli tilanteissa joissa häiriötekijöiden olemassaolo on kaikenaikainen. Olen ollut tyytyväinen. Tämä edullisemmin ei sankakuulokkeita saa kuin LIDListä ja nämä istuvat ja pysyvät päässä huomattavasti napakammin ja näyttävätkin paremmilta. Ovat muotoilultaan niin tyylikkäät, että asiaa tuntematon ei voi arvata niiden edulliset.

    2 vuotta sitten
  • Nimetön

    arvosana5/5

    Hyvät peruskuulokkeet. Meni lapselle käyttöön, on ollut tyytyväinen. Ääni hyvä ja pysyvät kuulemma hyvin päässä kuitenkaan puristamatta.

    2 vuotta sitten

Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?

Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.