Tuominen, Kaikki mitä olen oppinut hyvästä ruoasta
arvosana5/5
34,10 €
Toimitettuna
Saatavilla
Osta nyt, nouda myymälästä
Ei saatavilla
Tuotekuvaus
Tuotekuvaus
Erilainen ruokakirja. Huippusuosittujen Aglio & Olion, Bastan ja Pizzen kirjoittaja Saku Tuominen tekee paljon toivotun paluun keittokirjojen pariin. Viihdyttävä ja helposti lähestyttävä teos sisältää intohimoisen ruokaharrastajan parhaat opit 30 vuoden varrelta - usein yllättävästä näkökulmasta. Omakohtaisia oivalluksia, käytännön vinkkejä ja konstailemattomia suosikkireseptejä voi lukea sekä lieden ääressä että sängyssä. Teemat vaihtelevat kokkaustekniikoista ja raaka-aineista ravintolakulttuuriin, terveellisestä ruoasta viineihin ja eri maiden keittiöihin.
Ominaisuudet
Ominaisuudet
- Tuotekoodi
- 9789511342977
- Korkeus (cm)
- 21.8
- Leveys (cm)
- 15.4
- Syvyys (cm)
- 2.6
- Paino (kg)
- 0.908
- Pakkauskoko
- 1 kpl
- Valmistusmaa
- Suomi
- Materiaali
- 2019-10-14
Arviot
arvosana5/5
Nimetön
arvosana5/5
Huippu kirja ! Aivan huippu kirja. Kiinnostava, innostava. Voin todellakin suositella . Mieskin tykkäsi lukea tämän kirjan. Hyvä lahjaidea.
4 vuotta sitten
Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?
Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.