Siirry suoraan sisältöön
Prisma logo

EGLO Carlton 1 -riippuvalaisin hehkuu modernia vintage-tyyliä ja luo huoneeseen ainutlaatuista tunnelmaa geometristen aukkojensa ansiosta. Mustan metallivarjostimen ja kuparinvärisen sisäpuolen yhdistelmä luo kiehtovia valo- ja varjoleikkejä seinälle. Tämä riippuvalaisin on täydellinen lisä sekä olohuoneeseen että ruokasaliin, tuoden tilaan tyylikkään ilmeen.

EGLO riippuvalaisin Carlton musta/kupari

arvosana3,8/5

(10)arviota
84,90 €

Toimitettuna

Saatavilla

Osta nyt, nouda myymälästä

Saatavilla, valitse myymälä alempaa

  • Ilmainen palautus 30 päivää
  • Ilmainen toimitus Postin nouto­pisteeseen yli 100 € ostoksille.
  • Asiakasomistajalle Bonusta jopa 5 %.

Arviot

arvosana3,8/5

  • Nimetön

    arvosana2/5

    Hinta-laatu-suhde pielessä. Ostin tämän tuotteen tänään. Ulkonäkö viehättävä, mutta siihen se jääkin. Valaisimen asennus paikalleen vaatii ensin sähkötyöt asennuksineen ja kiinnikkeen virkaa ajava metallilevy ei sovellu nykyasuntojen valopistokkeiden koukkumekanismiin - asennuskupu tulee purkaa pistokkeista, että lampun saa ylipäänsä kiinni. Olisin toivonut hieman vähempityölästä tähän hintaan.

    1 vuosi sitten
  • Nimetön

    arvosana3/5

    Ihan kiva koristevalaisin. Ostettiin uuteen kotiin lastenhuoneen yleisvaloksi, mutta siihen tästä ei kyllä ole. Kauniin kuvion tekee ja antaa persoonallisen valaistuksen seinille, mutta sävy vahvasti riippuvainen sisäpinnan väristä (näitä useita eri värivaihtoehtoja). Hinta on kohtuuton kokonaisuus huomioiden, vaikka näyttikin ihan laadukkaalle.

    2 vuotta sitten

Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?

Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.