Tallberg, Villiä ja valloittavaa - suomalaisen nykykeittiön helmiä
33,45 €
Toimitettuna
Saatavilla
Nouda myymälästä
Ei saatavilla
Tuotekuvaus
Tuotekuvaus
Suomalainen ruokakulttuuri on luonnollista ja juurevaa - ja kekseliään kokin hyppysissä täynnä yllätyksiä. Suomalaisessa ruoassa on rohkeutta sekä tuhdisti väriä ja makua. Pohjoismaalainen makupaletti syntyy villiyrteistä, marjoista ja sienistä, puhtaiden järvien kaloista ja metsien riistasta. Vuodenaikojen sesonkiherkut ja läheltä hankitut raaka-aineet tarjoavat arki- ja juhlapöytään ihastuttavaa vaihtelua. Suomalainen ruoka on villiä ja valloittavaa! Sami Tallberg on keittiömestari, villiruokaguru ja nykypäivän metsästäjä-keräilijä.
Ominaisuudet
Ominaisuudet
- Tuotekoodi
- 9789525969375
- Paino (kg)
- 0.64
- Pakkauskoko
- 1 kpl
- Valmistusmaa
- Suomi
Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?
Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.