Siirry suoraan sisältöön
Prisma logo

Aki Wahlman on lehtien palstoilta sekä television ruokaohjelmista tuttu Chef de Cuisine, joka tunnetaan gastronomiaharrastuksestaan - mutta myös terveellisen ruokailun sekä hyvän ruoan ja onnellisen elämän keskinäisen suhteen puolestapuhujana. Uudessa keittokirjassaan hän osoittaa arvostavansa myös kisällistä mestariksi -kulttuuria ja tietojen ja taitojen siirtämistä sukupolvelta toiselle. Kaikki hyväksi kotikokiksi haluavat pääsevät kirjan mukana mestarin oppilaaksi. Keskeistä ei ole toistaa reseptejä, vaan ymmärtää ruokaa. Jokaiseen ohjeeseen liittyy pieni tarina siitä, missä yhteydessä kyseistä ruokaa tehtiin. Mukana on muistoja lapsuuden maidonhakumatkoista veneellä, mummin marjaherkuista ja äidin lihakeitosta, joka kypsyi painekattilassa. Vinkit opastavat raaka-aineiden hankinnassa, oikeiden välineiden valinnassa ja ohjeiden soveltamisessa eri tarpeisiin. Kirjassa käsitellään marjat sekä sienet, tehdään kotiruokaa, haudutetaan maut muheviksi, herkutellaan, saadaan suut makeiksi ja tutustutaan myös juomiin. Upeat kuvat on ottanut valokuvaaja Arto Kangas. Aki Wahlmanin oppilaina tekevät ruokaa Susanna Saikkonen (presidentin kesäasunto Kultaranta), Markus Aremo (Ravintola George, yksi Michelin-tähti), Kari Aihinen (Ravintola Chez Dominique, kaksi Michelin-tähteä) ja Veli Salonen (Metro Tukku Oy). Kaikki mukaan!

Kokki ja kokkioppilaat

34,50 €
Hinta ja saatavuus voivat vaihdella myymälöittäin

Toimitettuna

Ei saatavilla

Osta nyt, nouda myymälästä

Ei saatavilla

Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?

Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.