Siirry suoraan sisältöön

Lähes kaikesta -15 % – osta edullisesti Prisman Asiakasomistajapäiviltä ke-su 23.–27.4.

Prisma.fi etusivu
Ostoskori
Ohita tuotekuva
  • Asiakasomistaja-alennus-15 %
Aula & Co

Ribbat, Ravintolassa - Ruoan maukas historia

16,70 €

Asiakasomistajahinta

Hinta ilman S-Etukorttia: 19,65 €

Nouto myymälästä

Ei saatavilla

Toimitus

Alk. 4,95 €

Saatavilla

Tuotekuvaus

Ravintolan historiaa maukkaasti kuvaavassa teoksessaan Christoph Ribbat kokoaa yhteen keittiöhenkilökunnan ja mestarikokkien, tarjoilijoiden ja filosofien sekä herkkusuiden ja sosiologien kiehtovia kokemuksia ravintolamaailmassa. Vuonna 1917 Frances Donovan hakee tarjoilijan töitä chicagolaisesta ravintolasta. Hänen on elätettävä perheensä, ja lisäksi hän tekee kenttätutkimusta sosiologian tutkimuksiinsa Chicagon yliopistossa. Hänen havainnoistaan rakentuu mielenkiintoinen tarina elämästä ravintoloiden ovien molemmin puolin. Francesin kokemusten rinnalla Christoph Ribbat kertoo nykymuotoisten ravintoloiden synnystä 1700-luvun loppupuolen Pariisissa ja niiden kehityksestä sekä pikaruokaloiksi että kuuluisten keittiömestarien tähdittämiksi fine dining -paikoiksi. Kirja vilisee historiallisia henkilöhahmoja ja kuuluisia keittiömestareita kuten Paul Bocuse, Eckart Witzigmann ja Ferran Adria. Christoph Ribbat (s. 1968) on tutkija ja Amerikan kulttuurin ja historian professori Paderbornin yliopistossa Saksassa.

Ominaisuudet

Tuotekoodi
9789527190456
Paino (kg)
0.396
Pakkauskoko
1 kpl
Valmistusmaa
Suomi

Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?

Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.

Anna palautetta, Avautuu uuteen välilehteen