Aro, Puhtaus on puoli ruokaa
12,80 €
Toimitettuna
Saatavilla
Osta nyt, nouda myymälästä
Ei saatavilla
Tuotekuvaus
Tuotekuvaus
Hygieenisten työtapojen hallinta on tärkeää kaikille elintarviketiloissa työskenteleville. Tämä opas tuo esille hygieniaan liittyvät tekijät ruoanvalmistusprosessin eri vaiheissa sekä muistuttaa henkilökohtaisen hygienian tärkeydestä. Oppaasta löytyvät ohjeet eri laitteiden ja koneiden puhdistukseen sekä työohjekortit tilojen tarkoituksenmukaiseen siivoukseen. Astioiden ja tekstiilien puhtautta käsitellään myös yrityksen imagon näkökulmasta. Oppaassa selvitetään, mitkä ovat jätehuollon ja ennaltaehkäisevän tuholaistorjunnan vaikutukset hygieniaan. Puhtauden seurantaan opastetaan esittelemällä käytettävissä olevat menetelmät. Opas on tarkoitettu elintarviketiloissa työskenteleville sekä alan opiskelijoille ja kouluttajille.
Ominaisuudet
Ominaisuudet
- Tuotekoodi
- 9789529633746
- Paino (kg)
- 0.464
- Pakkauskoko
- 1 kpl
- Valmistusmaa
- Suomi
Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?
Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.