Ahonen, Opas ravintolan liiketoimintasuunnitelman laatimiseen
42,95 €
Huomaa pidempi toimitusaika
Huomaa pidempi toimitusaika
Tämä kirja on hankintatuote, joten toimitusaika voi olla tavallista pidempi. Arvioitu toimitusaika on noin 7 arkipäivää.
Toimitettuna
Saatavilla
Osta nyt, nouda myymälästä
Ei saatavilla
Tuotekuvaus
Tuotekuvaus
- Auttaa ymmärtämään liiketoimintasuunnitelman tarpeellisuuden ja sisällön - Helpottaa omien ideoiden konkretisointia liiketoimintasuunnitelmaksi - Auttaa testaamaan yrityksen toimivuuden ja kannattavuuden teoriassa - Opastaa laatimaan kattavan kirjallisen esityksen liiketoiminnasta - Neuvoo käytännön toimissa - Auttaa myymään yritysideaa sijoittajille Ravintolatoiminnan aloittaminen vaatii perusteellista suunnittelutyötä. Johdonmukaisin menetelmä sen toteuttamiseksi on laatia liiketoimintasuunnitelma. Tämän oppaan tarkoitus on auttaa tässä laadintatyössä. Opas on tarkoitettu ravintola-alan yrittäjän sekä alaa opiskelevan tarpeisiin. Sen ytimenä ovat esimerkkisuunnitelma sekä sen rinnalla kulkeva täyttöohjeistus, joiden avulla käydään läpi liiketoimintasuunnitelman osat kohta kohdalta. Liitteenä olevien Excel-laskentataulukoiden avulla voidaan suorittaa ravintolan suunnittelun peruslaskelmat. Liiketoiminnan oleellisimmat osat on purettu selkeään ja yksinkertaiseen muotoon, joten opas soveltuu monenlaiseen yritysideaan, niin ruokaravintolalle, drinkkibaarille kuin tanssiravintolallekin.
Ominaisuudet
Ominaisuudet
- Tuotekoodi
- 9789519185613
- Paino (kg)
- 0.416
- Pakkauskoko
- 1 kpl
- Valmistusmaa
- Suomi
Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?
Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.