Siirry suoraan sisältöön
Prisma.fi etusivu
Ostoskori
Ohita tuotekuva

    Ahonen, Opas ravintolan liiketoimintasuunnitelman laatimiseen

    44,55 €

    Huomaa pidempi toimitusaika

    Tämä kirja on hankintatuote, joten toimitusaika voi olla tavallista pidempi. Arvioitu toimitusaika on noin 7 arkipäivää.

    Nouto myymälästä

    Ei saatavilla

    Toimitus

    Alk. 4,95 €

    Saatavilla

    Tuotekuvaus

    - Auttaa ymmärtämään liiketoimintasuunnitelman tarpeellisuuden ja sisällön - Helpottaa omien ideoiden konkretisointia liiketoimintasuunnitelmaksi - Auttaa testaamaan yrityksen toimivuuden ja kannattavuuden teoriassa - Opastaa laatimaan kattavan kirjallisen esityksen liiketoiminnasta - Neuvoo käytännön toimissa - Auttaa myymään yritysideaa sijoittajille Ravintolatoiminnan aloittaminen vaatii perusteellista suunnittelutyötä. Johdonmukaisin menetelmä sen toteuttamiseksi on laatia liiketoimintasuunnitelma. Tämän oppaan tarkoitus on auttaa tässä laadintatyössä. Opas on tarkoitettu ravintola-alan yrittäjän sekä alaa opiskelevan tarpeisiin. Sen ytimenä ovat esimerkkisuunnitelma sekä sen rinnalla kulkeva täyttöohjeistus, joiden avulla käydään läpi liiketoimintasuunnitelman osat kohta kohdalta. Liitteenä olevien Excel-laskentataulukoiden avulla voidaan suorittaa ravintolan suunnittelun peruslaskelmat. Liiketoiminnan oleellisimmat osat on purettu selkeään ja yksinkertaiseen muotoon, joten opas soveltuu monenlaiseen yritysideaan, niin ruokaravintolalle, drinkkibaarille kuin tanssiravintolallekin.

    Ominaisuudet

    Tuotekoodi
    9789519185613
    Paino (kg)
    0.416
    Pakkauskoko
    1 kpl
    Valmistusmaa
    Suomi

    Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?

    Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.

    Anna palautetta, Avautuu uuteen välilehteen