Siirry suoraan sisältöön
Prisma logo

Ranskalaisesta ruoasta on liikkeellä monta myyttiä. Sitkeästi sen esimerkiksi väitetään olevan niin vaivalloista, että kotikokin on turha edes yrittää. Mutta kokeillaanpa! Ruokamatka Ranskaan on Michelin-palkitun kokin Hans Välimäen houkutteleva kirja, jossa valmistetaan perinteistä ranskalaista ruokaa kuten maalaispateeta, chèvresalaattia, ranskalaista kalakeittoa, grillattua fenkolikalaa ja burgundinpataa - sekä lukuisia muita klassikoita. Kaikki ohjeet on helppo toteuttaa suomalaisista raaka-aineista. Mehevät ranskalaiset bistroruoat ovat kohonneet uudelleen ruokamaailman kiinnostuksen kohteiksi: juuri nyt nousussa ovat kirjaan kootut herkulliset ja mutkattomat ruokalajit, joista hienostelu on kaukana. Resepteistä syntyy helposti kokonainen ranskalainen viikonloppumenyy. Kirjasta löytyy paljon tietoa myös ranskalaisen keittiön valmistustavoista ja erityispiirteistä. Kirjan Etelä-Ranskassa otetuista kuvista vastaa valokuvaaja Sami Repo.

Ruokaa Ranskasta Hansin tapaan

31,70 €
Hinta ja saatavuus voivat vaihdella myymälöittäin

Toimitettuna

Ei saatavilla

Osta nyt, nouda myymälästä

Ei saatavilla

Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?

Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.