Ravitsemisalan fysiikka ja kemia
46,05 €
Toimitettuna
Ei saatavilla
Osta nyt, nouda myymälästä
Ei saatavilla
Tuotekuvaus
Tuotekuvaus
Ravitsemisalan fysiikka ja kemia -kirjassa tarkastellaan ruoanvalmistukseen, puhdistukseen ja muuhun ravitsemisalaan liittyviä fysiikan ja kemian ilmiöitä. Keskeisiä teemoja ovat työturvallisuus ja ympäristönäkökohdat, kuten elinkaariajattelu ja kestävä kehitys. Kirjan tavoitteena on fysiikan ja kemian ilmiöiden ymmärtäminen ravitsemisalan vaatimassa laajuudessa. Käytännön esimerkit motivoivat oppilasta luonnontieteiden opiskeluun. Uudistettu Ravitsemisalan fysiikka ja kemia -kirja vastaa entistä paremmin opiskelijan vaatimuksiin. Kirjan tekstiä on tiivistetty, ja oleelliset asiat tulevat entistä selvemmin esiin. Tehtäviä on lisätty ja niitä on tuotu nykypäivän tasolle. Ravitsemisalan fysiikka ja kemia on oppikirja ravitsemis-, talous-, hotelli- ja matkailualan fysiikan ja kemian perusopintoihin
Ominaisuudet
Ominaisuudet
- Tuotekoodi
- 9789513751999
- Paino (kg)
- 0.35
- Pakkauskoko
- 1 kpl
- Valmistusmaa
- Suomi
Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?
Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.