Savikko, Pitkää, pizzaa ja poutapilviä - Ekan hotelli- ja ravintolatoiminta 1983-1989
arvosana5/5
9,25 €
Toimitettuna
Saatavilla
Osta nyt, nouda myymälästä
Ei saatavilla
Tuotekuvaus
Tuotekuvaus
Suomen hotelli- ja ravintola-ala on mullistunut perusteellisesti 1980-luvulta. Alkoholilainsäädännön uudet tulkinnat ja yhteiskunnassa tapahtuneet muutokset osuivat samaan hetkeen, kun 39 OTK:laista osuusliikettä fuusioituvat E-osuuskunta Ekaksi vuonna 1983. Silloin syntyi suurin pohjoismainen yhtenäisesti johdettu alan yritys eli Ekan hotelli- ja ravintolatoimiala. Ravintolatoiminnan liikeideamuutokset ja niitä tukevat muut toimenpiteet tehtiin ympäri maan ilman suurempaa mediakohua. Pitkää, pizzaa ja poutapilviä -kirjassa ravintola-alan muutosprosessi on kuvattu siinä mukana olleiden kertomana ja kirjaamana. 1980-luvulla otettiin ensi askelia baaritiskien ääressä juoden seisten pitkää, pizzoja myytiin satoja tuhansia vuodessa ja Cumuluksen poutapilvet merkitsivät tuttua majoitusta kaupungeissa. Hotelli- ja ravintola-alalla kaikki asiat eivät ole muuttuneet 30 vuoden aikana. Kirjassa nostetaan voimakkaasti asiakaslähtöisyys esiin, kuten myös uusi tapa johtaa sekä valmennuksen ja koulutuksen merkitys. Vieraanvaraisuus ammattina -käsite ei ole poistunut menestystekijöiden joukosta. Siksi kirjaa voi käyttää myös apuna kehittäessä tämän päivän hotelli- ja ravintolatoimintaa.
Ominaisuudet
Ominaisuudet
- Tuotekoodi
- 9789527313183
- Paino (kg)
- 0.44
- Pakkauskoko
- 1 kpl
- Valmistusmaa
- Suomi
Arviot
arvosana5/5
Nimetön
arvosana5/5
Oli hyvin kirjoitettu. Oli hyvin kerrottu Restelin tarina.
2 vuotta sitten
Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?
Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.