Siirry suoraan sisältöön
Prisma.fi etusivu
Ostoskori
Ohita tuotekuva

    Savikko, Pitkää, pizzaa ja poutapilviä - Ekan hotelli- ja ravintolatoiminta 1983-1989

    arvosana5/5

    (1)arvio

    9,05 €

    Nouto myymälästä

    Ei saatavilla

    Toimitus

    Alk. 4,95 €

    Saatavilla

    Tuotekuvaus

    Suomen hotelli- ja ravintola-ala on mullistunut perusteellisesti 1980-luvulta. Alkoholilainsäädännön uudet tulkinnat ja yhteiskunnassa tapahtuneet muutokset osuivat samaan hetkeen, kun 39 OTK:laista osuusliikettä fuusioituvat E-osuuskunta Ekaksi vuonna 1983. Silloin syntyi suurin pohjoismainen yhtenäisesti johdettu alan yritys eli Ekan hotelli- ja ravintolatoimiala. Ravintolatoiminnan liikeideamuutokset ja niitä tukevat muut toimenpiteet tehtiin ympäri maan ilman suurempaa mediakohua. Pitkää, pizzaa ja poutapilviä -kirjassa ravintola-alan muutosprosessi on kuvattu siinä mukana olleiden kertomana ja kirjaamana. 1980-luvulla otettiin ensi askelia baaritiskien ääressä juoden seisten pitkää, pizzoja myytiin satoja tuhansia vuodessa ja Cumuluksen poutapilvet merkitsivät tuttua majoitusta kaupungeissa. Hotelli- ja ravintola-alalla kaikki asiat eivät ole muuttuneet 30 vuoden aikana. Kirjassa nostetaan voimakkaasti asiakaslähtöisyys esiin, kuten myös uusi tapa johtaa sekä valmennuksen ja koulutuksen merkitys. Vieraanvaraisuus ammattina -käsite ei ole poistunut menestystekijöiden joukosta. Siksi kirjaa voi käyttää myös apuna kehittäessä tämän päivän hotelli- ja ravintolatoimintaa.

    Ominaisuudet

    Tuotekoodi
    9789527313183
    Paino (kg)
    0.44
    Pakkauskoko
    1 kpl
    Valmistusmaa
    Suomi

    Arviot

    arvosana5/5

    • Nimetön

      arvosana5/5

      Oli hyvin kirjoitettu. Oli hyvin kerrottu Restelin tarina.

      3 vuotta sitten

    Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?

    Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.

    Anna palautetta, Avautuu uuteen välilehteen