Kaikkonen, Kokkiprokkis
arvosana4,5/5
104,20 €
Toimitettuna
Saatavilla
Osta nyt, nouda myymälästä
Ei saatavilla
Tuotekuvaus
Tuotekuvaus
Tekemisen käsikirja sisältää kokin ja tarjoilijan työhön vaadittavaan perusosaamiseen liittyvät asiat. Kirja on tarkoitettu ammatillisiin perusopintoihin ja ruokapalvelun osaamisalan (kokki) opintoihin. Se tukee näyttöihin valmistautumista ja niistä selviämistä työssäoppimisjaksoilla. Runsas kuvitus havainnollistaa ruoanvalmistuksen ja asiakaspalvelun keskeisiä työtehtäviä. Kokkiprokkis tutustuttaa lukijansa: - alalla työskentelyyn - elintarvikkeiden vastaanottoon ja varastointiin -ruokaohjeisiin ja ruokien esillelaittoon - elintarvikkeiden valmistamiseen ruoaksi - ruokien ja juomien tarjoiluun - puhtaanapitoon ja astiahuoltoon Uudistettuun 9. painokseen on selkeytetty ruokaohjeiden sarakkeet helppolukuisemmiksi. Hygieniaosaamisen osuutta on laajennettu sekä lisätty ympäristöä vähemmän kuormittava ekologinen puhtaanapito. Tietoja on päivitetty mm. pakkausmerkintöjen ja maksuvälineiden osalta. Kirja sopii myös tietojen ja taitojen täydentämiseen ja kertaamiseen ammattikorkeakoulussa sekä itsenäiseen opiskeluun.
Ominaisuudet
Ominaisuudet
- Tuotekoodi
- 9789526340524
- Paino (kg)
- 1.11
- Pakkauskoko
- 1 kpl
- Valmistusmaa
- Suomi
Arviot
arvosana4,5/5
Nimetön
arvosana4/5
Hieno ja monipuolinen kirja kokkiopiskelijoille. Koulussa tätä kirjaa on tarvinnut melko vähän, mutta siinä on ollut paljon perustavaa tietoa leipomisesta ja ruoanlaitosta.
4 vuotta sittenNimetön
arvosana5/5
Täynnä tietoa. Kokkiprokkis auttaa minua opinnoissa paljon! Hyvälaatuiset paksut sivut kestävät käyttöä hyvin.
4 vuotta sitten
Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?
Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.