Heinonen, Kondiittorin käsikirja
42,70 €
Toimitettuna
Saatavilla
Osta nyt, nouda myymälästä
Ei saatavilla
Tuotekuvaus
Tuotekuvaus
Kondiittorin käsikirja ilmestyi kymmenen vuotta sitten osana Leipomoalan Edistämissäätiön ja Teknologian kehittämiskeskuksen (Tekes) rahoittamaa projektia, joka toteutettiin pääosin Helsingin yliopiston elintarviketeknologian laitoksessa. Kirjaa on käytetty oppikirjana eri oppilaitoksissa. Suomen Leipuriliitto ry on toiminut kirjan jakelijana ja kustantanut nyt käsillä olevan toisen uudistetun painoksen, johon on tehty tarpeelliseksi katsottuja sisältömuutoksia. Varsinkin hygieniaa koskevaa lukua on muokattu, ja siihen on lisätty omavalvontaa koskeva aineisto. Kirjaan on m yös lisätty luku, joka käsittelee konditoria-alaa ja sen kehitysnäkymiä.
Ominaisuudet
Ominaisuudet
- Tuotekoodi
- 9789529161065
- Paino (kg)
- 0.429
- Pakkauskoko
- 1 kpl
- Valmistusmaa
- Suomi
Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?
Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.