Hirn, Huvia ja herkkuja - helsinkiläistä hotelli- ja ravintolaelämää ennen itsenäisyyden aikaa
26,55 €
Toimitettuna
Saatavilla
Osta nyt, nouda myymälästä
Ei saatavilla
Tuotekuvaus
Tuotekuvaus
Sven Hirn on lukuisien Helsingin ja muun Suomen huvielämää ja kulttuuririentoja käsittelevien teosten arvostettu laatija. Nyt hänen aiheenaan on helsinkiläinen ravintolaelämä ensimmäisestä tunnetusta ravintolasta (1814) alkaen Suomen itsenäistymisen alkuun asti. Kirja tarjoaa elävän kuvan kaikista vuosina 1814-1917 Helsingissä toimineista ravintoloista, niiden omistajista, tarjotuista ruuista, vieraista, esiintyjistä ja orkestereista. Kertomus etenee kronologisesti ja käy läpi ravintolatoimen haparoivan alkuvaiheen, Kaisaniemen synnyn, venäläisten kylpylävieraiden loistokauden, Kaivohuoneen, Seurahuoneiden, Kappelin, Kämpin, Fennian ja lukuisien muiden nousut ja laskut.
Ominaisuudet
Ominaisuudet
- Tuotekoodi
- 9789517468978
- Paino (kg)
- 0.618
- Pakkauskoko
- 1 kpl
- Valmistusmaa
- Suomi
Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?
Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.