Siirry suoraan sisältöön
Prisma logo
Ostoskori
    1. Frondelius, Mokaamalla menestykseen - Oman tien löytämisestä ja paremmasta työelämästä

    Frondelius, Mokaamalla menestykseen - Oman tien löytämisestä ja paremmasta työelämästä

    arvosana2/5

    (1)arvio
    37,65 €

    Huomaa pidempi toimitusaika

    Tämä kirja on hankintatuote, joten toimitusaika voi olla tavallista pidempi. Arvioitu toimitusaika on noin 12 arkipäivää.

    Toimitettuna

    Saatavilla

    Osta nyt, nouda myymälästä

    Ei saatavilla

    Tuotekuvaus

    Olet ehkä suorittanut elämää, kuunnellut liikaa muita ja pelännyt epäonnistumista. Olet tehnyt kuten on vaadittu ja ollut oikea kunnon kansalainen. Nyt olet vihdoin alkanut miettimään mitä ihan oikeasti elämältäsi haluat. Kirja kertoo muutoksesta asiantuntijahaastatteluiden ja oman polkunsa löytäneiden ihmisten tarinoiden kautta. Kirjailija itse toimii tutorina antaen uutta näkökulmaa asioihin ja auttaen löytämään ratkaisut juuri itselle sopivaan tapaan elää. Kirjassa pohditaan myös millaista paremman työelämän pitäisi olla ja mitä meidän pitäisi työltä vaatia. Kirjailija Johanna Frondelius on tarinankertoja ja toimittaja, joka haluaa kyseenalaistaa vallitsevaa tilaa.

    Ominaisuudet

    Tuotekoodi
    9789523043008
    Paino (kg)
    0.36
    Pakkauskoko
    1 kpl
    Valmistusmaa
    Suomi

    Arviot

    arvosana2/5

    • Nimetön

      arvosana2/5

      Ääri feministinen miesviha. Ensimmäiset 1/3 kirjasta hyvää pohdiskelua ja oivalluksia. Yhtkkiä tuntuu kuin kirjailija olisi avannut viinipullon ja alkoi oksentamaan hyvin stereotyyppisiä tarinoita väärin toimineista miehistä. Haluaisin muistuttaa meidän miestenkin olevan yksilöitä ja on jopa ironista kuulla kirjailijan tekevän itse juuri sitä, mistä kirjassaan manaa. Epätasa-arvoinen vastakkain asettelu, jossa yksilö edustaa joukkoa ihmisiä ja stereotyyppiset kangistuneet esimerkit, joissa mies on syypää kaikkeen. Kirjan nimi pitäisi vaihtaa miesvihaksi. Jos ostat kirjan niin repäise kirja kahtia ja säilytä ensimmäinen puolisko. Täten kirja on kevyempi kantaa ja kalliiden lämmityskustannusten aikana palavat sivut lämmittävät enemmän, kuin vihan lietsonta ihmisryhmää kohtaan.

      1 vuosi sitten

    Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?

    Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.