Siirry suoraan sisältöön
Prisma logo
Ostoskori
    1. Imperato, Italian kielioppi

    Imperato, Italian kielioppi

    arvosana5/5

    (2)arviota
    58,70 €

    Toimitettuna

    Saatavilla

    Osta nyt, nouda myymälästä

    Ei saatavilla

    Tuotekuvaus

    Italian kielioppi soveltuu niin harrastajille, pitkälle edenneille opiskelijoille kuin italian opettajille. Kielioppisäännöt käsitellään perusteellisesti, mutta niiden esitystapa on pyritty pitämään ytimekkäänä ja termistö helppotajuisena. Teemoja havainnollistavat lukuisat käytännönläheiset esimerkkilauseet. Teos keskittyy erityisesti suomalaisille ongelmallisiin kielioppiasioihin. Kielioppi sisältää luetteloita verbien rakenteista, joita käyttäjä voi hyödyntää laatiessaan tai kääntäessään italiankielisiä tekstejä. Kirjan lopussa on lista yleisimmistä substantiivien, adjektiivien ja verbien rektioista. Kattavan ja yksityiskohtaisen aakkosellisen hakemiston ansiosta Italian kielioppi toimii mainiosti myös käsikirjana ja hakuteoksena.

    Ominaisuudet

    Tuotekoodi
    9789511413981
    Paino (kg)
    0.652
    Pakkauskoko
    1 kpl
    Valmistusmaa
    Suomi

    Arviot

    arvosana5/5

    • Nimetön

      arvosana5/5

      Selkeä kielioppi italian opiskeluun. Selkeä kielioppi, jossa paljon hyviä esimerkkejä. Otsikot erottuvat hyvin vihreän värin ansiosta ja haettava asia löytyy helposti. On jo tähän mennessä vastannut moniin mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Tällä kieliopilla pärjään varmaan lopun elämäni. :-)

      2 vuotta sitten
    • Nimetön

      arvosana5/5

      Paras kielioppi! Olen erittäin tyytyväinen tähän kielioppiin, se on tällä hetkellä ehdottomasti paras saatavilla oleva kielioppi. Yksi tekijöistä on italian opettajani ja siksi luotan tähän kirjan!

      2 vuotta sitten

    Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?

    Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.