Siirry suoraan sisältöön
Prisma logo
Ostoskori
    1. Haapala, Heinin golfkirja - Kohti täydellistä svingiä

    Haapala, Heinin golfkirja - Kohti täydellistä svingiä

    arvosana5/5

    (2)arviota
    30,95 €
    Hinta ja saatavuus voivat vaihdella myymälöittäin

    Toimitettuna

    Ei saatavilla

    Osta nyt, nouda myymälästä

    Ei saatavilla

    Tuotekuvaus

    Kehitä pelitaitojasi huippuopettajan opeilla. Golfvalmentaja Heini Haapala jakaa kirjassaan parhaat oppinsa golflyönnin saloista havainnollisin kuvin ja tekstein. Tämä perusteos sopii aloittelijoille, mutta se tarjoaa testattuja ja toimivia ohjeita ja vinkkejä pitkäänkin pelanneille. Heiniä kutsutaan svingin sanoittajaksi. Hänet tunnetaan innostavasta ja positiivisesta tavasta opettaa sekä ilmiömäisestä kyvystä auttaa eritasoisia pelaajia. Golflyönnin oppiminen on jatkuva prosessi. Kirjan harjoitteiden avulla koet ahaa-elämyksiä ja hiot lyöntisi täydelliseksi - askel kerrallaan.

    Ominaisuudet

    Tuotekoodi
    9789511419587
    Paino (kg)
    0.692
    Pakkauskoko
    1 kpl
    Valmistusmaa
    Suomi

    Arviot

    arvosana5/5

    • Nimetön

      arvosana5/5

      Loistava perusteos golfin saloihin. Hankin Heinin golfkirjan reilu kuukausi sitten. Opas on loistava tuki golfharrastajalle. Heinin ohjeilla on mahdollista syventää ymmärrystä kiehtovasta lajista. Selkeät kuvat ja selitteet sekä harjoitteet auttavat kehittymään. Kirja tukee myönteisellä tavalla omaa oppimisprosessia.

      2 vuotta sitten
    • Nimetön

      arvosana5/5

      Swingi Haltuun! Ostin kirjan kuukausi sitten ja se on avartanut maailmaani golfin suhteen. Kirja kertoo ymmärrettävällä tavalla swingin perus mekaniikan aina chippauksesta, täys swingin. Parasta antia itselleni ovat olleet erilaiset harjoitteet, joita kirjassa on. Suosittelen suuresti kaikille golfareille sekä golfista kiinnostuneille. Heinin golf kirja on täydellinen aloittelijan käsikirja. Olen saanut valtavasti uutta omaan peliin. Kiitos!

      2 vuotta sitten

    Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?

    Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.