Siirry suoraan sisältöön
Prisma logo
Ostoskori

Tuotekuvaus

Tankkaa nopeaa energiaa ja fokusta! Appelsiinin makuinen gummy patukka on suunniteltu tukemaan kestävyyssuorituskykyä. Pieni ja herkullinen patukka pitää sisällään hiilihydraatteja, jotka auttavat ylläpitämään veren glukoosipitoisuutta. Patukan kofeiini auttaa parantamaan keskittymiskykyä ja vireystilaa sekä lisää kestävyyssuorituskykyä ja -kapasiteettia. Pehmeä ja helposti imeytyvä gummy-koostumus on miellyttävä nauttia suorituksen aikana. • 24 g hiilihydraatteja per patukka • 50 mg kofeiinia per patukka • Nopeasti imeytyvä • Miellyttävä koostumus • Toimii niin urheilussa kuin töissä ja vapaa-aikana

Ominaisuudet

Tuotekoodi
6430056596662
Paino (kg)
0.03
Pakkauskoko
0.03 kg
Valmistusmaa
Espanja
Ainesosat
glukoosisiirappi, sokeri, vesi, pektiini [pektiini, happamuudensäätöaineet (natriumkaliumtartraatti ja polyfosfaatti), maltodekstriini], happamuudensäätöaine (sirtuunahappo), väriaine (karoteenit), luontainen aromi, kuorruteöljy [kookosöljy, kuorruteöljy (karnaubavaha)], kofeiini.
Käyttöohje
1-4 patukkaa päivässä. Älä ylitä suositeltua annosta. Ei suositella lapsille, raskaana oleville, imettäville tai kofeiiniherkille henkilöille.
Säilytysohje
Säilytä kuivassa ja viileässä, poissa auringonvalolta
Sertifikaatit
Kierrätysmerkki

PULS Energy Gummy bar+caffeine appelsiini 30g

1,29 €

43,00 €/kg

Toimitettuna

Saatavilla

Osta nyt, nouda myymälästä

Saatavilla

Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?

Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.