Siirry suoraan sisältöön
Prisma logo
Ostoskori
    1. NIVEA 400ml Skin Glow Micellar Water -misellivesi

    NIVEA 400ml Skin Glow Micellar Water -misellivesi

    7,03 €

    17,58 €/l

    Toimitettuna

    Saatavilla

    Osta nyt, nouda myymälästä

    Ei saatavilla

    Tuotekuvaus

    NIVEA Skin Glow Micellar Water -misellivesi sisältää 5% seerumia ja aminohappoyhdisteen! Misellivesi poistaa vedenkestävän meikin, epäpuhtaudet ja lian muutamalla kevyellä pyyhkäisyllä, eikä jätä iholle rasvaista tunnetta. Erittäin hellävarainen kasvojenpuhdistus, ei tarvetta hankaukselle. Koostumus sisältää C- ja E-vitamiinia. Kirkastaa ja kosteuttaa ihoa sekä antaa sille energiaa ja kauniin hehkun. Tekee ihosta tasaisemman ja sileämmän. Kirkastava vaikutus on kliinisesti testattu. Hajusteeton koostumus sopii herkälle iholle. Testattu ihotauti- ja silmälääkäreiden valvonnassa. Tervetuloa säteilevän kaunis iho - NIVEA Skin Glow -misellivedellä!

    Ominaisuudet

    Tuotekoodi
    4006000068428
    Paino (kg)
    0.4
    Pakkauskoko
    0.4 l
    Valmistusmaa
    Saksa
    Ainesosat
    Aqua, Isododecane, Glycerin, C15-19 Alkane, Sodium Ascorbyl Phosphate, Tocopheryl Acetate, Arginine HCL, Citrus Sinensis Fruit Extract, Coco-Caprylate/Caprate, Isopropyl Palmitate, Caprylyl/Capryl Glucoside, Tocopherol, Zea Mays Oil, Sodium Chloride, Trisodium EDTA, Sodium Hydroxide, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Phenoxyethanol, Benzethonium Chloride, Decyl Alcohol, CI 40800
    Käyttöohje
    Ravista ennen käyttöä, jotta tuote sekoittuu. Pyyhi kasvot hellävaraisesti misellivedellä kostutetulla vanulapulla poistaaksesi meikin ja ripsivärin. Ei tarvitse huuhdella.

    Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?

    Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.