Siirry suoraan sisältöön

Lähes kaikesta -15 % – osta edullisesti Prisman Asiakasomistajapäiviltä ke-su 23.–27.4.

Prisma.fi etusivu
Ostoskori
Ohita tuotekuva
  • Asiakasomistaja-alennus-15 %

Kiltatupia, krouveja ja kahviloita - Turun ravintolaelämän historia 1300-1827

30,09 €

Asiakasomistajahinta

Hinta ilman S-Etukorttia: 35,40 €

Nouto myymälästä

Ei saatavilla

Toimitus

Alk. 4,95 €

Saatavilla

Tuotekuvaus

Millaisissa tiloissa keskiajan Turussa kestitettiin vieraita ja milloin ensimmäiset kahvilat perustettiin Aurajoen varrelle? Millaisia ruokia ja juomia turkulaiset nauttivat ja milloin ravintoloissa alettiin tarjoilla pöytiin? Näihin ja moniin muihin makuhermoja kutkuttaviin kysymyksiin tarjoaa vastauksen Kiltatupia, krouveja ja kahviloita. Turun ravintolaelämän historia 1300-1827. Teos tarkastelee Turun ja samalla myös Suomen ravintolaelämän kehitystä keskiajalta 1800-luvulle asti, jolloin moderni eurooppalainen ravintolakulttuuri alkoi näkyä Turussa. Kiltatupia, krouveja ja kahviloita -teos piirtää kattavan kuvan ravintolaelämän kehityksestä Turussa. Teos sisältää monipuolista tietoa kaupungin ihmisistä, rakennuksista ja materiaalisesta kulttuurista sekä syömisen ja juomisen yhteisöllisistä merkityksistä. Teoksen tekijät ovat ansioituneita historiantutkijoita, jotka ovat tutkineet niin Turun historian kuin ravintolaelämän ilmiöitä monissa aiemmissa julkaisuissaan. Kiltatupia, krouveja ja kahviloita -teoksen ovat kirjoittaneet arkeologi Ilari Aalto sekä historioitsijat Topi Artukka, Kirsi Salonen, Panu Savolainen, Veli Pekka Toropainen ja Mari Välimäki.

Ominaisuudet

Tuotekoodi
9789527045275
Paino (kg)
0.672
Pakkauskoko
1 kpl
Valmistusmaa
Suomi

Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?

Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.

Anna palautetta, Avautuu uuteen välilehteen