Tuotekuvaus
Tuotekuvaus
Keittiön kautta Toscanan sydämeen. Italian sydän, vehreä Toscana, on hyvän ruoan ja viinin tyyssija. Vihannes- ja viinitarhojen runsaista sadoista loihditaan vuosisataisia perinteitä kunnioittavia herkullisia aterioita. Toscanaan kotiutuneet Sikke ja Lieminen ovat maistelleet, tutkineet ja kokkailleet sydämensä kyllyydestä, ja tuloksena on yli 70 herkullista ruokaohjetta. Reseptit on jaettu italialaisittain seitsemään lukuun alkupaloista jälkiruokiin. Reseptejä täydentävät makumuistot ja katsaukset keskeisiin ruoka-aineisiin sekä vinkit toscanalaiseen ruokakulttuuriin. Kirjassa käytettäviä raaka-aineita tai niille sopivia korvikkeita saa kaikkialta Suomesta.
Ominaisuudet
Ominaisuudet
- Tuotekoodi
- 9789511513315
- Pakkauksen koko
- Leveys: 19.3cm, Korkeus: 24.2cm, Syvyys: 1.7cm
- Tuotteiden määrä pakkauksessa
- 1 kpl
- Tuotteen paino (kg)
- 0.6
- Valmistusmaa
- Suomi
Tuotteen vastuulliset toimijat
- Valmistaja
- Otavan kirjapaino, Otavantie 11, 42700 Keuruu
Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?
Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.
Anna palautetta, Avautuu uuteen välilehteen